MEDIA

Πέθανε η σταρ του YouTube, Άναμπελ Χαμ στα 22 της χρόνια

Πέθανε η σταρ του YouTube, Άναμπελ Χαμ στα 22 της χρόνια

Η Άναμπελ Χαμ, έγινε γνωστή μετά την έναρξη ενός καναλιού lifestyle στο YouTube το 2014

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 22 ετών άφησε η σταρ του YouTube, Άναμπελ Χαμ, έπειτα από “επιληπτικό επεισόδιο”, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της.

Το γράφουμε αυτό με βαριά καρδιά. Η Άναμπελ βίωσε ένα επιληπτικό συμβάν και πέρασε στις πύλες του ουρανού”, έγραψε η οικογένεια στη λεζάντα μιας φωτογραφίας στη σελίδα της στα social media.

Πάλευε με αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα και ήθελε να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη γι’ αυτό, κάτι που θα κάνουμε προς τιμήν της.” Η οικογένειά της συνέχισε περιγράφοντάς την ως “όμορφη, […] εμπνευσμένη” και σημείωσε ότι έζησε τη ζωή στο έπακρο.

Όλοι όσοι συναντούσε εμπνέονταν από την ενέργειά της και το φως μέσα στην ψυχή της που έλαμπε τόσο έντονα. Ήταν, και θα είναι για πάντα, τόσο πολύ αγαπητή”, συνέχισε η οικογένεια στο συγκινητικό μήνυμα.

Στη συνέχεια, η οικογένεια της YouTuber ζήτησε “προσευχές ειρήνης” και την “ευκαιρία να θρηνήσουμε και να το επεξεργαστούμε ως οικογένεια”, πριν παρακαλέσει τους θαυμαστές της να μην “δημοσιεύουν ή διαδίδουν εικασίες ή λεπτομέρειες που είναι αβάσιμες.”

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Ham συμμετείχε σε ένα εργένικο πάρτι στην Αλαμπάμα όταν εξαφανίστηκε. Η αδελφή της Alexandria ανέλαβε να δηλώσει την εξαφάνιση στο Facebook, εξηγώντας ότι την είδαν για τελευταία φορά να περπατάει κατά μήκος μιας προβλήτας. “Η αδελφή μου αγνοείται. Έχουμε το τηλέφωνό της. Μπορεί να έπεσε από την προβλήτα”, έγραψε η Alexandria το Σάββατο πριν επέμβουν οι αστυνομικοί.

Στη συνέχεια η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την εξαφάνισή της, όπου εξηγούσε ότι η 22χρονη βρέθηκε “νεκρή.”