MEDIA

Μάνος Νιφλής: Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με το OPEN - Το μήνυμά του

Χρύσα Φωσκόλου, Μάνος Νιφλής

Όπως μάλιστα ανέφερε τόσο στον «αέρα» της εκπομπής ο Μάνος Νιφλής όσο και μέσα από την ανάρτησή του, είχε μία άριστη συνεργασία με πολύ καλό κλίμα στο OPEN 

Η συνεργασία του Μάνου Νιφλή με το OPEN ολοκληρώθηκε. Έπειτα από μια δημιουργική χρονιά ο κύκλος του δημοσιογράφου και παρουσιαστή με το κανάλι κλείνει. Όπως μάλιστα ανέφερε τόσο στον «αέρα» της εκπομπής ο Μάνος Νιφλής όσο και μέσα από την ανάρτησή του, είχε μία άριστη συνεργασία με πολύ καλό κλίμα.

Χαρακτηριστικά ο Μάνος Νιφλής, στο τέλος της σημερινής εκπομπής «Ανοιχτή επικοινωνία» ανέφερε: «Κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος της φετινής σεζόν, όχι όλοι μας. Από τη Δευτέρα θα είστε εδώ μαζί. Εγώ κάπου εδώ αποχαιρετώ για το καλοκαίρι, να ξεκουραστούμε κι εμείς λίγο».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο (σ.σ. γενικός διευθυντής του OPEN) που μας και μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτήν την εκπομπή αυτήν τη σεζόν».

Ο Μάνος Νιφλής στη συνέχεια στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκπομπής και την Χρύσα Φωσκόλου, της οποίας φίλησε και το χέρι on air. «Να κλείσω τη σεζόν όπως την ξεκίνησα. Καλό καλοκαίρι και ευχαριστώ πολύ όλους», είπε.

Τι έγραψε ο Μάνος Νιφλής

«Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το Open έπειτα από μία πολύ δύσκολη, ειδησεογραφικά, περίοδο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που μου έδωσε την ευκαιρία να συμπαρουσιάσω μία σημαντική, για τον σταθμό, εκπομπή αλλά και σε όλους όσοι δουλέψαμε για να βγαίνει στον αέρα καθημερινά . Στην Γεωργία Λινάδρου που σήκωσε το βάρος της αρχισυνταξίας, τον Σπύρο Φρεμεντίτη, την Αγαθή Χατζή, τον Φάνη Καραμπατσάκη, την Δήμητρα Σέκη, την Μαρία Ζαφειρίου, τον Νίκο Γιαπρακά, τον Αντώνη Τσολναρά, τον Κλέαρχο Μαρουσάκη και όλους τους τεχνικούς του καναλιού. Χρύσα Φώσκολου σ´ευχαριστώ διότι μαζί μπορέσαμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις αλλά και μάθαμε ο ένας από τον άλλο», έγραψε ο Μάνος Νιφλής.