MEDIA

Οι ενημερωτικές εκπομπές που αποχαιρέτησαν το κοινό – Ποιες συνεχίζουν

Οι ενημερωτικές εκπομπές που αποχαιρέτησαν το κοινό – Ποιες συνεχίζουν

Το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες εκπομπές…

Η 28η Ιουλίου σήμανε καλοκαιρινές διακοπές και για τους τελευταίους… παρουσιαστές της ενημέρωσης που ακόμη κρατούσαν τα ηνία στην TV.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης, μέσα από το OPEN, έριξαν αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν και αποχαιρέτησαν το κοινό. «Παιδιά φεύγουμε, πάμε διακοπές. Μην αρχίσεις τώρα ευχαριστώ τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, την αρχισυντάκτρια. Δεν πάμε μετανάστες», είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης. Ο Παναγιώτης Στάθης τον αγκάλιασε και ο Καμπουράκης είπε χαρακτηριστικά: «Ωραία περάσαμε, αλλά άσε τα φιλιά». Οι δύο παρουσιαστές, φυσικά, ανανέωσαν το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για τις 28 Αυγούστου με το μαγκαζίνο «Ώρα Ελλάδος» να συνεχίζεται κανονικά και του χρόνου.

Στο OPEN αυλαία έριξε η ενημερωτική εκπομπή «Ανοιχτή επικοινωνία», με τον Μάνο Νιφλή να ανακοινώνει την αποχώρησή του. «Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το TV Open έπειτα από μία πολύ δύσκολη, ειδησεογραφικά, περίοδο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Christos Panagiotopoulos που μου έδωσε την ευκαιρία να συμπαρουσιάσω μία σημαντική, για το σταθμό, εκπομπή αλλά και σε όλους όσοι δουλέψαμε για να βγαίνει στον αέρα καθημερινά…», έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook.

Φινάλε έκαναν και οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΙ με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο. Οι δύο τους έκαναν μία μικρή αναδρομή στο ξεκίνημα της εκπομπής τους και στην πορεία ανέφεραν πως τη νέα σεζόν δεν θα συνεχίσουν με τον ίδιο αρχισυντάκτη.

«Αυτό ήταν, ολοκληρώθηκε το έργο. Θυμάμαι σαν χθες όταν ξεκινήσαμε αυτήν την εκπομπή από αυτό εδώ το στούντιο πριν από 9 χρόνια, ο στόχος που είχαμε βάλει ήταν να την κρατήσουμε ένα μήνα. Κάναμε πλάκα μεταξύ μας. Φτάσαμε την ένατη σεζόν, κλείνουμε την ένατη σεζόν στην τηλεόραση και τη δέκατη στο ραδιόφωνο», είπε ο Χρήστος Κούτρας και ευχαρίστησε τη διοίκηση του σταθμού και τους συντελεστές.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μάκη Πολλάτο, ο οποίος ήταν αρχισυντάκτης μας αυτή τη χρονιά. Ήταν μια σεζόν έντονη και είχε πολλές διακυμάνσεις, μας γέμισε εμπειρίες. Στενοχωριόμαστε που τον αποχωριζόμαστε πάνω που τον συνηθίσαμε, αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή, αυτά έχουν και τα μέσα ενημέρωσης. Ευχόμαστε να περάσετε φανταστικά», συμπλήρωσε.

«Είχε τα πάνω της, τα κάτω της, τα δεξιά της, τα αριστερά της. Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές με υγεία κι ασφάλεια», είπε ο Γιάννης Ντσούνος. Το δίδυμο, την επόμενη σεζόν, αλλάζει ώρα και μετακομίζει στις 09.50.