MEDIA

Σασμός: Οι ηθοποιοί που μπαίνουν στην τρίτη σεζόν

sasmos

Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA θα επιστρέψει με πολλές ανατροπές

Καθήλωσε, κέρδισε το κοινό, θεωρήθηκε από τις πιο επιτυχημένες σειρές της
μικρής οθόνης και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει τη νέα χρονιά. Ο «Σασμός» θα
επανέλθει στο πρόγραμμα του ALPHA από Σεπτέμβριο με συνταρακτικές
εξελίξεις και σεναριακές ανατροπές, που θα φέρουν οι νέοι ήρωες.

Ο «Σασμός» θα επανέλθει στο πρόγραμμα του ALPHA από Σεπτέμβριο με συνταρακτικές εξελίξεις και σεναριακές ανατροπές, που θα φέρουν οι νέοι ήρωες.

Μία από τις προσθήκες στο καστ θα είναι η Έλενα Μαυρίδου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που στην κανονική ζωή είναι η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου-του Μαθιού, θα έρθει με φόρα στην Κρήτη και θα υποδυθεί μία γυναίκα δυναμική, πετυχημένη επιχειρηματία. Αδελφή του (νεκρού πια) Ευθύμη Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής), την οποία όμως δεν γνωρίζει κανείς στην Κρήτη, πλην του Παύλου Βρουλάκη (Στέλιος Μάινας), θα φέρει τα πάνω κάτω. Στην αρχή, μάλιστα, θα κρύψει την αληθινή της ταυτότητα προκειμένου να πάρει απαντήσεις. Αναστάτωση στους ήρωες θα φέρει και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ένας σκοτεινός και διψασμένος για εκδίκηση άντρας, ο οποίος σχετίζεται με τους Σταματάκηδες, θα κάνει την εμφάνισή του και θα ζητήσει εκδίκηση. Ο ηθοποιός, που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του, αναμένεται να σχολιασθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα καθηλώνοντας τους φανατικούς του «Σασμού».

Την ίδια ώρα, πολλά είναι τα spoilers που κυκλοφορούν για τον τρίτο κύκλο. Από τους ήρωες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον θα είναι ο Νικηφόρος. Το τελευταίο επεισόδιο μάς τον έδειξε να κρατά όπλο και να απειλεί τον Μαθιό. Τελικά, τον πυροβολεί αλλά δεν τον σκοτώνει.

Στον τρίτο κύκλο θα δούμε πώς τον τραυματίζει σοβαρά και πως οδηγείται στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να χάνει τη ζωή του… Στο νοσοκομείο θα χαροπαλέψει για τη ζωή της και η Βασιλική με την Καλλιόπη, αφού η πρώτη είχε τροχαίο και η δεύτερη έπαθε εγκεφαλικό. Οι δύο γυναίκες θα τα καταφέρουν, αλλά τίποτα δεν θα είναι ίδιο στη συνέχεια…

Το τρέιλερ, να σημειωθεί, βρίσκεται ήδη στον αέρα και, όπως παρατηρούμε, ο Αστέρης δεν βρίσκεται στο βίντεο. Το μόνο που βλέπουμε είναι μία φωτογραφία του να καίγεται. Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν ότι ο ήρωας θα πεθάνει και θα βυθίσει στη θλίψη την αγαπημένη του Αργυρώ.

Στο νέο κύκλο θα υπάρξει, όμως, και μία αποχώρηση.

Ο Παύλος (Στέλιος Μάινας) δεν θα αντέξει να ζει στο χωριό και έχει πάρει την απόφαση να φύγει μακριά. Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε να παίρνει τη μεγάλη απόφαση, που σίγουρα θα φέρει ντόμινο εξελίξεων. Τις πρώτες εβδομάδες θα δούμε να φεύγει από τη σειρά και η Γιώτα Φέστα, η οποία θα βρεθεί στο «Ναυάγιο» του MEGA.