MEDIA

«Η Μάγισσα»: Αυτός είναι ο ρόλος του Αναστάση Ροϊλού στη σειρά

magissa

Η μία πληροφορία μετά την άλλη, για τη σειρά του ΑΝΤ1, βγαίνουν στη δημοσιότητα

Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1, «Μάγισσα», θα βγει στον αέρα τη νέα τηλεοπτική σεζόν και αναμένεται να καθηλώσει. Η μία πληροφορία μετά την άλλη δίνονται στη δημοσιότητα και οι περισσότερες από αυτές αφορούν στους ρόλους.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών, που θα απασχολήσει, είναι ο Αναστάσης Ροϊλός.

Ο Αντρέι Σιντόροφ, ο ήρωάς του, είναι Ρώσος απόστρατος αξιωματικός του Τσαρικού στρατού, με μητέρα Ελληνίδα από την Οδησσό. Είναι σοβαρός, πολύ εσωστρεφής, πεισματάρης, τρομερά έξυπνος και ορθολογιστής. Ο μυστηριώδης ερχομός του στη Μάνη θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί και ο ίδιος στη θέση να προσπαθήσει να ξεδιαλύνει ένα άλλο μυστήριο…

Να σημειωθεί ότι η ιστορία μάς γυρνά στη Μάνη του 1817. Δύο αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους.

Η εξαφάνιση, όμως, του μόλις 40 ημερών εγγονιού των δύο οικογενειών, θα ταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους. Οι οικογένειες ξεσηκώνονται, ψάχνοντας παντού για το παιδί, όταν με το πρώτο φως της αυγής, η νεαρή υπηρέτρια των Λασκαραίων, η Θεοφανώ θα οδηγηθεί από ένα όραμα στις όχθες του ποταμού της Άρνας…

Με τους Έλλη Τρίγγου, Γιώργο Γάλλο, Κατερίνα Λέχου, Τάσο Νούσια, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκο Ψαρρά, Θέμις Μπαζάκα, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η κάθε σκηνή αναμένεται να καθηλώσει.

Η «Μάγισσα» θεωρείται η πιο ακριβοπληρωμένη δουλειά που θα έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση, καθώς κοστίζει 12.000.000 ευρώ! Μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί 60 επεισόδια, και οι συντελεστές πίσω από τις κάμερες είναι αυθεντία στο είδος τους. Οι δημιουργοί της σειράς «Άγριες Μέλισσες», οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, βάζουν την υπογραφή τους και υπόσχονται καθηλωτικές στιγμές στη μικρή οθόνη.