MEDIA

Έτοιμο το πρώτο τρέιλερ του «MasterChef» - Τι αλλάζει στο νέο κύκλο 

Έτοιμο το πρώτο τρέιλερ του «MasterChef» - Τι αλλάζει στο νέο κύκλο 

«MasterChef»: Το ριάλιτι μαγειρικής θα επιστρέψει στο νέο πρόγραμμα του STAR

Οι κουζίνες του τελευταίου κύκλου μπορεί να είναι ακόμη «καυτές», όμως το STAR ακολουθεί τη λαϊκή ρήση «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν».

Τα στελέχη, εδώ και λίγη ώρα, έχουν βγάλει στον αέρα το πρώτο τρέιλερ για το νέο κύκλο του «MasterChef» θέλοντας να παρακινήσει τους επίδοξους μάγειρες να δηλώσουν συμμετοχή.

Από το πρώτο αυτό βίντεο ανακοινώνονται και κάποιες αλλαγές. Ο μεγάλος νικητής πρόκειται να κερδίσει 70.000 ευρώ και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ.

Παράλληλα και ο κάτοχος της δεύτερης δεν θα φύγει με άδεια χέρια, αφού θα κερδίσει 30.000 ευρώ και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μοιραστούν μέσω δοκιμασιών ακόμη 30.000 ευρώ.

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα αναλάβουν ξανά χρέη κριτών, καθώς ομάδα που κερδίζει… δεν αλλάζει! Να σημειωθεί ότι το «MasterChef» θα βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ωστόσο, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο όπως γίνεται πάντα. Ίσως, βέβαια, αυτή τη φορά καθυστερήσουν λίγο λόγω του Λεωνίδα. Ο σεφ θα αναλάβει, το πρώτο μισό, την παρουσίαση του ριάλιτι «Φάρμα» και οι υποχρεώσεις του θα είναι πολλές.