MEDIA

Η Μαμά Μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική Σου: Το πιο απολαυστικό τρέιλερ της χρονιάς

seferlis

Το τρέιλερ με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι είναι στον αέρα

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στα στούντιο του ΣΚΑΪ για το νέο πρόγραμμα.

Εκπομπές και τηλεπαιχνίδια έχουν «κλειδώσει», με τους παρουσιαστές να
μπαίνουν στο σετ για τα γυρίσματα και για τα πρώτα τρέιλερ.

Στον αέρα βρίσκεται το πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ για το πρότζεκτ μαγειρικής «Η Μαμά Μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική Σου». Ο Μάρκος Σεφερλής με το γνωστό του χιούμορ και ταπεραμέντο αναλαμβάνει δράση, ενώ στο τέλος εμφανίζεται ο Έκτορας Μποτρίνι.

Ένα μεγάλο μαγειρικό πάρτι ξεκινά την επόμενη σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου
και το συναρπαστικό παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική
σου», έρχεται στην οθόνη για καθημερινές, μαγειρικές αναμετρήσεις, γεμάτες
νοστιμιά και γέλιο.

Τα πιο αστεία, αυθόρμητα και ανατρεπτικά ζευγάρια, μία μητέρα με το παιδί της, δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, σύζυγοι, ξαδέλφια, γείτονες, κάθε ευφάνταστος συνδυασμός ζευγαριού μπορεί να βρεθεί στην κουζίνα του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Ο Μάρκος Σεφερλής θα βρεθεί στο ρόλο του οικοδεσπότη! Με «εργαλεία» το χιούμορ και τις αξεπέραστες ατάκες του, βοηθά στις προετοιμασίες των συνταγών, δίνει συμβουλές και καθοδηγεί τα ζευγάρια.

Ο Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει στο ρόλο του κριτή! Ο καταξιωμένος σεφ δοκιμάζει και αποφασίζει ποιο είναι το καλύτερο πιάτο και συνεπώς, ποια ομάδα συνεχίζει να παίζει!

Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν δύο ομάδες των δύο ατόμων που έχουν συγκεκριμένο χρόνο για να εκτελέσουν τη συνταγή που έχουν επιλέξει. Μόνο ο ένας από τους δύο μπορεί να μαγειρέψει, ο άλλος βοηθά και καθοδηγεί. Το αντίπαλο ζευγάρι παρακολουθεί, σχολιάζει και δοκιμάζει το πιάτο των αντιπάλων.

Ο κριτής δοκιμάζει τα πιάτα και αναδεικνύει τον νικητή της ημέρας. 1.000 ευρώ κάθε μέρα περιμένουν το νικητήριο ζευγάρι, που έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει και την επόμενη μέρα, έχοντας για αντίπαλο ένα νέο ζευγάρι.