MEDIA

Μεσημέρια στην τηλεόραση - Τι σχεδιάζουν τα κανάλια για τη νέα σεζόν

Μεσημέρια στην τηλεόραση - Τι σχεδιάζουν τα κανάλια για τη νέα σεζόν

Σχεδιάζεται ο προγραμματισμός των καναλιών για την ερχόμενη χρονιά

Λίγες εβδομάδες απέμειναν μέχρι την πρώτη επίσημη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και οι ιθύνοντες ήδη σχεδιάζουν τον προγραμματισμό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι εκπομπές και τα φορμάτ, που θα πέσουν στη μεσημεριανή αρένα.

Στον ALPHA, πρωταγωνίστρια θα είναι η Τατιάνα Στεφανίδου και η ενημερωτική εκπομπή «T-live». Το μαγκαζίνο επικαιρότητας, με τη σύγχρονη αισθητική και τη μοναδική οπτική της Τατιάνας Στεφανίδου, θα εστιάζει και πάλι σε υποθέσεις που συγκλονίζουν και δράσεις που συγκινούν. Οι άνθρωποι πίσω από τα γεγονότα, παρουσιάζονται και αναλύονται, με ντοκουμέντα και αποδείξεις, από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της, με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου.

Στο MEGA, το έτερον ήμισυ της προαναφερθείσας στη ζωή, ο Νίκος Ευαγγελάτος, θα συνεχίσει τη σαρωτική του πορεία. Το «Live News» αναμένεται να συζητηθεί ξανά, όπως και πέρσι. H δυναμική του ρεπορτάζ, η παράθεση όλων των απόψεων αλλά και η διεισδυτική ματιά στα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο είναι ο ισχυρός άξονας της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA. Η επικαιρότητα της ημέρας, τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις, οι αποκαλυπτικές έρευνες αλλά και η σφαιρική άποψη που πρέπει να έχουμε για τα μεγάλα θέματα θα είναι και φέτος στην ατζέντα του «Live News». Στο ίδιο κανάλι, πιστή στο μεσημεριανό της ραντεβού θα είναι η Ελένη Μενεγάκη με την ομώνυμη εκπομπή. Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Νάνσυ Νικολαΐδου, Δημήτρης Ουγγαρέζος συζητούν για όλα, σχολιάζουν, ενημερώνουν. Στο ενημερωτικό κομμάτι προστίθεται η Αλεξάνδρα Αθανασίου, δίνοντας μία πιο κοινωνική διάσταση στην «Ελένη».

Τα μεσημέρια στον ΑΝΤ1 σημαίνει «Rouk Zouk». Αν και η Ζέτα Μακρυπούλια απασχόλησε ιδιαίτερα, θα συνεχίσει να κρατά μεσημεριανή παρέα και του χρόνου. Kαθημερινά στις 15.00, η οικοδέσποινα βρίσκεται στα «decks» του αγαπημένου παιχνιδιού. Για μία ακόμη σεζόν, θα χορεύουμε, γελάμε, διασκεδάζουμε και… θα ρουκζουκάρουμε με αγαπημένα παιχνίδια, κόντρες αντιπάλων, αλλά και πολλές ανατροπές.

Το STAR ψηφίζει μόδα

«H μεσογειακή της ομορφιά κατέκτησε τον φωτογραφικό φακό πολύ νωρίς αλλά η πρώτη της γνωριμία με τον τηλεοπτικό φακό έγινε στο STAR! Και φυσικά τη λάτρεψε και αυτός! Το STAR ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας! Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπροσώπησε τη νέα γενιά των Ελληνίδων supermodel στα πιο λαμπερά διεθνή fashion weeks. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το δικό μας top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιστρέφει εδώ όπου ξεκίνησαν, τηλεοπτικά, όλα! Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική –και όχι μόνο- έμπνευση, θα δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση»… Με αυτή την ανακοίνωση γνωστοποίησε το STAR ότι στη μεσημεριανή παρέα έρχεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι μνηστήρες για τη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ

Το τέλος της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» δημιουργεί ένα κενό και δύο είναι τα πολυσυζητημένα πρότζεκτ που εξετάζονται. Το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» είναι το πρώτο. Τα πιο αστεία, αυθόρμητα και ανατρεπτικά ζευγάρια, μία μητέρα με το παιδί της, δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, σύζυγοι, ξαδέλφια, γείτονες, κάθε ευφάνταστος συνδυασμός ζευγαριού μπορεί να βρεθεί στην κουζίνα. Ο Μάρκος Σεφερλής θα βρεθεί στο ρόλο του οικοδεσπότη! Με «εργαλεία» το χιούμορ και τις αξεπέραστες ατάκες του, βοηθά στις προετοιμασίες των συνταγών, δίνει συμβουλές και καθοδηγεί τα ζευγάρια. Ο Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει στο ρόλο του κριτή.

Η άλλη σκέψη των ιθυνόντων είναι να ρίξουν στη μεσημεριανή αρένα το «My style rocks». Το ριάλιτι μόδας, που θα κρατά θέση καθημερινά στον προγραμματισμό, επανέρχεται με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου. Το ενδιαφέρον σε αυτή την περίπτωση είναι η κριτική επιτροπή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Στέλιος Κουδουνάρης και Δημήτρης Σκουλός μένουν για να υποδεχτούν μία εκκεντρική παρουσία. Η Σοφία Χατζηπαντελή βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ιθύνοντες προκειμένου να αντικαταστήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τι ετοιμάζει το OPEN

H Κατερίνα Ζαρίφη αναλαμβάνει μεσημεριανή εκπομπή στο OPEN, σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη. Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, η γεμάτη ταπεραμέντο παρουσιάστρια θα έχει στον πλευρό της -μεταξύ άλλων- τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.