MEDIA

Έτοιμο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη νέα χρονιά – Εκπομπές και σειρές σε κάθε ζώνη

Έτοιμο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη νέα χρονιά – Εκπομπές και σειρές σε κάθε ζώνη

Τα στελέχη του Αμαρουσίου ετοιμάζονται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα

Από τον μήνα Αύγουστο… όλα είναι έτοιμα στα γραφεία του ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Οι ιθύνοντες έχουν αποφασίσει ποιες εκπομπές θα προβάλλονται σε κάθε ζώνη, ενώ έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στην prime time.

Τα πρωινά θα ξεκινούν με την πιο σταθερή αξία της TV, το ενημερωτικό μαγκαζίνο «Καλημέρα Ελλάδα». Καθημερινά, ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου έρχονται με τα νέα της επικαιρότητας, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Ο Γιώργος Παπαδάκης με τη βαθιά εμπειρία του, το χιούμορ και την αμεσότητά του, και η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό της λόγο, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης.

Τη σκυτάλη θα παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό». Ο παρουσιαστής με την ομάδα του, Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Αρια Καλύβα, θα αναζητούν την αλήθεια και τους πρωταγωνιστές των κοινωνικών θεμάτων που έχουν κάνει αίσθηση. Στην παρέα τους φέτος, θα βρίσκονται και οι Ελένη Βουλγαράκη, Βαγγέλης Περρής και Ναταλία Ανδρικοπούλου. Η Λίτσα Πατέρα, σταθερή αξία της αστρολογίας, αλλά και του «Πρωινού», θα ανοίγει τους χάρτες της για να μας δίνει τις προβλέψεις της ενώ ο Αλέξανδρος Παπανδρέου αναλαμβάνει τη στήλη της μαγειρικής.

Η πιο αγαπημένη μεσημεριανή συνήθεια των τηλεθεατών, το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, επιστρέφει για 7η σεζόν, με σκοπό να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες στιγμές γέλιου, με σκοπό να κάνει το χιούμορ και τον αυθορμητισμό καθημερινή υπόθεση. Σταθερό στο ραντεβού του, στις 15.00, αναμένεται να τινάξει ξανά την μπάνκα της τηλεθέασης.

Στην απογευματινή ζώνη συνεχίζει το «5Χ5». Ο Θάνος Κιούσης είναι ο νέος παρουσιαστής του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού και θα υποδέχεται όλους τους παίκτες που θα έρθουν με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση για να περάσουν καλά, αλλά και για να διεκδικήσουν ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ!

Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, θα βάζουν και πάλι στο μικροσκόπιο της σάτιράς τους όλα τα σοβαρά, αλλά και τα ευτράπελα της καθημερινότητάς μας. Αποδομώντας ό,τι συμβαίνει γύρω μας, θα δίνουν μια άλλη οπτική των γεγονότων μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα», καθημερινά στις 20.00. Το «Vinylio» δεν θα απουσιάσει. Ο Αντώνης Κανάκης, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση θα φτιάχνουν το δικό τους πάρτι, με διάθεση και όχι μόνο. Συναίσθημα, νοσταλγία, χιούμορ και «χειροποίητα» βίντεο έρχονται και τη νέα σεζόν στο σπίτι μας.

Όσον αφορά στη late night ζώνη, για 8η χρονιά το «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έρχεται με ενδιαφέρουσες συναντήσεις και ανατρεπτικούς καλεσμένους. Μαζί του και φέτος θα ξενυχτήσουμε, θα παίξουμε, θα γελάσουμε, θα συγκινηθούμε και θα ακούσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις!

Στον αστερισμό των σόου και της βραδινής ζώνης

Με τρία «χαρτιά» θα πορευτεί το κανάλι στην prime time, εκτός φυσικά από τη μυθοπλασία. Συγκεκριμένα, μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου, που έκλεισε με συνολικές επενδύσεις και συμφωνίες που έφτασαν το 1.117.000€, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας, το «Dragons’ Den Greece» επιστρέφει για 2η σεζόν στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, στη βραδινή ζώνη. Στα νέα επεισόδια, έξι κορυφαίοι και καταξιωμένοι Ελληνες επενδυτές θα αποτελούν την ομάδα των Dragons: Ο Χάρης Βαφειάς, ο Λέων Γιοχάη, η Λιλή Περγαντά και η Μαρία Χατζηστεφανή, ενώ προστίθενται και δύο νέα πρόσωπα, οι: Demetrios Mallios και Τάσος Οικονόμου. Όλοι τους είναι έτοιμοι να στηρίξουν τους Ελληνες επιχειρηματίες και να τους δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου θα προβληθεί και ο δεύτερος κύκλος του πρότζεκτ «Οι Προδότες». «Οι προδότες», που τόσο αγαπήσαμε, μας αποχαιρέτησαν για φέτος με 1.011.216 τηλεθεατές να παρακολουθούν το τελευταίο τους επεισόδιο! «Είστε έτοιμοι για την επόμενη σεζόν; Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον δεύτερο κύκλο του πρώτου παιχνιδιού στρατηγικής και μυστηρίου, στην ελληνική τηλεόραση, έχουν ήδη ξεκινήσει! Μπορείς να αναγνωρίζεις το ψέμα; Μπορείς να ξεγελάσεις τον διπλανό σου; Είσαι ικανός να επικρατήσεις στο παιχνίδι της εξαπάτησης; Τότε… δήλωσε συμμετοχή και ετοιμάσου να μπεις στον συναρπαστικό κόσμο των Προδοτών για να διεκδικήσεις μέχρι και 100.000 ευρώ», αναφερόταν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση μετά το τέλος της πρώτης σεζόν με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Η μεγάλη επιστροφή, όμως, είναι το «Your Face Sounds Familiar». Το σόου, που συνδέθηκε άμεσα με τη Μαρία Μπεκατώρου και θέλει επωνύμους να ανεβαίνουν στο stage και να ερμηνεύουν κομμάτια καθώς μιμούνται καλλιτέχνες, «ξαναχτυπά». Το «YFSL» θα προβληθεί το δεύτερο μισό της σεζόν, με την Μπέττυ Μαγγίρα να είναι το επικρατέστερο πρόσωπο για την παρουσίαση.

Τι θα βλέπουμε τα Σαββατοκύριακα

Το πρωί, η Φαίη Μαυραγάνη θα ανοίγει ένα παράθυρο στην επικαιρότητα μέσα από το «Στούντιο με θέα», εστιάζοντας σε όλα όσα θα μας απασχολήσουν, αλλά και σε όλα όσα θα συζητηθούν την εβδομάδα που ξεκινάει. Ό,τι συνθέτει την ενημερωτική εικόνα του Σαββατοκύριακου, ό,τι θέλουμε να μάθουμε, ό,τι αξίζει να γνωρίσουμε θα είναι στην πολυθεματική ατζέντα της εκπομπής.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό του ΑΝΤ1, τα Σαββατοκύριακα, με μία νέα εκπομπή που θα μας κρατάει συντροφιά. Αν και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, η έλευσή της ενεργοποιεί τη ζώνη του Σαββατοκύριακου που τα τελευταία χρόνια ήταν σε παύση στο Μαρούσι.

Στις 20.00, όπως όλα δείχνουν, θα προβάλλεται το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», το θρυλικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι σειρές που ετοιμάζονται

Οι δημιουργοί της σειράς «Άγριες Μέλισσες», οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, βάζουν την υπογραφή τους στη μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή της νέας σεζόν, με τίτλο «Μάγισσα». Στη Μάνη του 1817, Λασκαραίοι και Γερακάρηδες, δύο αντίπαλες πατριές είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Αυτή η ευαίσθητη ισορροπία, όμως, θα διαταραχθεί όταν σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του εγγονιού των δύο οικογενειών, το μωρό εξαφανίζεται.

Όλες οι υποψίες θα πέσουν στη Θεοφανώ, σε μία από τις υπηρέτριες της οικογένειας. Η Θεοφανώ είναι ένα κορίτσι χωρίς παρελθόν, από μικρό παιδί είχε κάποια οράματα που δεν μπορούσε να ερμηνεύσει. Έντρομη μπροστά σε αυτό το μοναδικό χάρισμα, θα κάνει τα πάντα για να το κρύψει, ώστε να γλυτώσει από το στίγμα της μάγισσας…Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Θέμις Μπαζάκα, κρατούν τους κεντρικούς ρόλους.

Μία ακόμη νέα παραγωγή θα φέρει τον τίτλο «Μετά τη φωτιά». Ένα φιλανθρωπικό γκαλά μετατρέπεται σε εφιάλτη! Μια μεγάλη πυρκαγιά ξεσπάει: Ατύχημα ή εμπρησμός; Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όταν οι φλόγες καταλαγιάσουν… Τρεις γυναίκες, χωρίς να γνωρίζουν ότι το βράδυ αυτό οι μοίρες τους θα ενωθούν και οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα, θα αφήσουν τις ζωές και το παρελθόν τους στις στάχτες αυτής της μοιραίας πυρκαγιάς… Όλα θα χαθούν στις φλόγες… Όνειρα, σχέδια, ελπίδες…

Από τις πολυσυζητημένες παραγωγές είναι «Ο πρώτος από εμάς». Έξι φίλοι με διαφορετικές ανάγκες, καθημερινότητα, όνειρα και αγωνίες θα έρθουν αντιμέτωποι με κάτι αναπάντεχο. Κατά τη διάρκεια μιας εξόδου τους ο ένας από αυτούς, ο Άλκης, καταρρέει. Η ιατρική γνωμάτευση θα τον οδηγήσει σε έναν δύσκολο δρόμο, συνειδητοποιώντας ότι τα πάντα στη ζωή μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Δίπλα του, όμως, σε αυτή την ανηφόρα θα έχει τους φίλους του. Όλοι μαζί μια αγκαλιά, όπως στα εύκολα έτσι και στα δύσκολα. Σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου, Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, θα κρατήσουν τους βασικούς ρόλους.

Ιδιαίτερη αίσθηση θα προκαλέσουν οι «Ψυχοκόρες». 4 αδερφές, 3 παράλληλες ιστορίες με φόντο την Αθηναϊκή πρωτεύουσα και την επαρχία της δεκαετίας του 1950. Οι «Ψυχοκόρες» έρχονται τον Σεπτέμβριο του 2023 στο ΑΝΤ1+ και το 2024 στον ΑΝΤ1, και αποκαλύπτουν αθέατες πτυχές της μεταπολεμικής Ελλάδας. Με φόντο την Αθηναϊκή πρωτεύουσα και την επαρχία του ’50, τρεις παράλληλες ιστορίες ενώνονται μέσα από απρόβλεπτες ανατροπές και φέρνουν την κινηματογραφική αφήγηση στην οθόνη μας. Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πέννυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-star cast, οι «Ψυχοκόρες» μας προσκαλούν να σκύψουμε στην κλειδαρότρυπα μιας εποχής τρομοκρατίας, αλλά και ελπίδας.

Φυσικά, η αγαπημένη σειρά «Παγιδευμένοι» θα συνεχιστεί με νέους ρόλους και εξελίξεις.