MEDIA

Το STAR κρατά τα ηνία στα ριάλιτι σόου - Τι θα δούμε τη νέα χρονιά

Το STAR κρατά τα ηνία στα ριάλιτι σόου - Τι θα δούμε τη νέα χρονιά

Το STAR είναι από τα λίγα κανάλια που θα επενδύσουν στα ριάλιτι σόου

Αέρας ανανέωσης πνέει στο STAR, καθώς τα στελέχη θα επενδύσουν σε νέα ριάλιτι σόου που στόχο έχουν να ψυχαγωγήσουν το κοινό τη νέα σεζόν.

Το πρώτο μισό, στον αέρα θα βγει το «Fame Story».

Η πιο διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, που από το 2001 έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές, ανοίγει ξανά τις πόρτες της! Ένα από τα πιο λαμπερά, αγαπημένα και δημοφιλή παγκόσμια talent shows, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, μετά την επική του επιστροφή στη Γαλλία, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στην πιο σύγχρονη εικόνα του, μέσα από το Star, με σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα νέα ταλέντα στο τραγούδι.

Ο κορυφαίος μουσικός διαγωνισμός, όπου αγόρια και κορίτσια με μοναδική φωνή, με πάθος για το τραγούδι και στόχο να γίνουν τα επόμενα μουσικά είδωλα, ακολουθούν ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από κορυφαίους καθηγητές στη φωνητική, την ερμηνεία, την κινησιολογία, το χορό και την έκφραση επάνω στη σκηνή.

Απόλυτος στόχος, η ανάδειξη και η ανάπτυξη των φωνητικών και μουσικών δεξιοτήτων των σπουδαστών.

Η εκπαίδευση εμπλουτίζεται με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες: social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του «Fame Story» να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality! Αυτός ή αυτή, που θα καταφέρει να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας, να ξεχωρίσει στα εβδομαδιαία Live shows και να πάρει την ψήφο του κοινού, των κριτών, των καθηγητών, ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κερδίσει, θα λάβει και ένα από τα πιο σημαντικά και τιμητικά έπαθλα, που έχουν υπάρξει ποτέ σε μουσικό reality show! Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο σε γνωστό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού το 2024!

Επιπλέον, θα εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ! Nα σημειωθεί ότι στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρεθεί ο Νίκος Κοκλώνης, ενώ τα πρόσωπα για την επιτροπή και για την ακαδημία που ακούγονται είναι πολλά. Ένα από αυτά και η Καλομοίρα, που συστήθηκε μέσα από το εν λόγω πρότζεκτ και αναδείχτηκε νικήτρια.

Μία ακόμη έκπληξη, που επιφύλασσε ο σταθμός, ήταν ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα αναλάβει τη «Φάρμα».

Το φορμάτ, που συστήθηκε μέσα από τη συχνότητα του MEGA αλλά πρόσφατα προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1, είναι από τα ριάλιτι που θα απασχολήσουν. Ειδικά, τώρα, που παρουσιαστής θα είναι ένα τέτοιο πρόσωπο όπως ο σεφ.

«Το STAR καλωσορίζει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τη ΦΑΡΜΑ στο πρόγραμμά του! Παρουσιαστής, ο αγαπημένος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ένας άνθρωπος που έχει ξεχωρίσει για την απλότητά του, και έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού με την αμεσότητα και με το εύστοχο χιούμορ, που έχει δημιουργήσει δική του σχολή. Ο δημοφιλής σεφ, αφήνει πίσω του για λίγο, τους παλιούς, γνώριμους ήχους της κουζίνας, και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους παίκτες της ΦΑΡΜΑΣ για να απολαύσουν μαζί, το πρωινό λάλημα του κόκορα, το θρόισμα των φύλλων στο δάσος, το ρυάκι που κυλάει αλλά και δυναμικές δοκιμασίες υπό αντίξοες συνθήκες, σε ένα μαγευτικό τοπίο, μοναδικής ομορφιάς», αναφερόταν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, το δεύτερο μισό της χρονιάς, θα βρεθεί στη σταθερή του θέση… στην κριτική επιτροπή του «MasterChef». Ο διαγωνισμός μαγειρικής, που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, θα κάνει come back -σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό- με την dream team να μεταμορφώνεται σε κλασική αξία. Ο Θείος Λέο, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς, θα αναλάβουν ξανά δράση.