MEDIA

Κόλαφος η Ανθή Βούλγαρη για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Με έφτυσε...»

Κόλαφος η Ανθή Βούλγαρη για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Με έφτυσε...»
Eurokinissi

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να αγνοεί τις κλήσεις και τα μηνύματα της Ανθής Βούλγαρη για να εμφανιστεί στην εκπομπή, με την παρουσιάστρια να στέλνει το δικό της μήνυμα για ακόμα μια φορά αφού ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την έχει... στο περίμενε. 

Ήταν γνωστό ότι πριν μια εβδομάδα η Ανθή Βούλγαρη προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος τελικά δεν απάντησε ποτέ στις κλήσεις της.

«Χθες του έστειλα ένα μήνυμα στην σύσκεψη. Χτυπά το τηλέφωνο, το κλείνει και μου στέλνει ένα μήνυμα «Can I call you back?» και του γράφω «of course», και του εξηγώ «είμαι η Ανθή Βούλγαρη από το Mega». Περίμενα όλη ημέρα πάνω από το κινητό… τίποτα. Πουθενά ο Κασσελάκης. Με έφτυσε. Αυτό ακριβώς έγινε. Πότε θα με πάρει;», είχε πει τότε η Ανθή Βούλγαρη.

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του MEGA, η παρουσιάστρια του απηύθυνε κάλεσμα για να απαντήσει στις κλήσεις της, με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να της μεταφέρει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δέχεται εκατοντάδες τηλεφωνήματα την τελευταία περίοδο και μάλιστα δεσμεύτηκε να την καλέσει πίσω.

Αναπάντητες κλήσεις παντού όμως με την Ανθή Βούλγαρη να εκνευρίζεται με την στάση του Στέφανου Κασσελάκη και να του στέλνει εκ νέου μήνυμα μέσα της εκπομπής.

«Εάν δεν θέλει να εμφανιστεί κάπου είναι δικαίωμά του, μην μας έχετε στο περίμενε, πραγματικά. Πείτε ότι δεν θέλει και πάμε παρακάτω», ανέφερε προς εκείνον αρχικά.

«Δεν είναι ωραίο αυτό επικοινωνιακά για τον κ. Κασσελάκη, που θέλει να μιλάει με τον κόσμο. Κι εμείς κόσμο έχουμε και τηλεθεατές που περιμένουν να τον ακούσουν. Ενημερωτικά το λέω. Καλημέρα στον κ. Κασσελάκη και την ομάδα του», είπε κλείνοντας.