MEDIA

Παραλία: Τα ποσοστά τηλεθέασης που έκανε στην πρεμιέρα η νέα σειρά της ΕΡΤ

Παραλία: Τα ποσοστά τηλεθέασης που έκανε στην πρεμιέρα η νέα σειρά της ΕΡΤ

Το ένα πρόγραμμα μετά το άλλο βγαίνουν στον αέρα της ΕΡΤ και έχουν ενδιαφέρον τα νούμερα τηλεθέασης

Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει και οι πρεμιέρες τραβούν τα βλέμματα των τηλεθεατών. Χθες, 4 Σεπτεμβρίου, την τιμητική της είχε η ΕΡΤ1 καθώς εκπομπές και μία από τις νέες παραγωγές μυθοπλασίας βγήκαν στον αέρα.

Συγκεκριμένα, σε νέα ώρα-στην πρωινή ζώνη, έκανε πρώτη επίσημη η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο κράτησε παρέα στο 8% του δυναμικού κοινού και στο 5,5% του συνόλου.

Το μεσημέρι, πάλι μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης, η εκπομπή «Στούντιο 4» σημείωσε 8,6% στους τηλεθεατές 18-54 και 5% στο σύνολο.

Στη βραδινή ζώνη, «Η Παραλία», μία από τις πολλά υποσχόμενες σειρές της χρονιάς, έκανε πρεμιέρα με το δεξί. Για το νέο σίριαλ τα μηχανάκια της Nielsen έδειξαν 11,7% στο δυναμικό κοινό και 12,9% στο σύνολο, ποσοστά εξαιρετικά καλά για την ΕΡΤ. Την ίδια ώρα, «Η Παραλία» αποθεώθηκε στο Twitter με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου να σχολιάζουν το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και τους πρωταγωνιστές.

Να σημειωθεί ότι, απόψε, στην «Παραλία» θα δούμε το πένθος για τον φόνο και την αγωνία για την εύρεση του δολοφόνου που έχει συνταράξει το χωριό των Ματάλων, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία. Οι κάτοικοι του χωριού δείχνουν σοκαρισμένοι από το γεγονός, καθώς ένας τέτοιος φόνος είναι πρωτόγνωρος για το μέρος. Η μικρή κοινότητα των Ματάλων αρχίζει να αντιμετωπίζει το κοινόβιο των χίπηδων με καχυποψία και προσθέτει πίεση στον ενωμοτάρχη και τον χωροφύλακα της περιοχής ώστε να βρουν άμεσα τον δολοφόνο. Η υπόθεση προσελκύει το ενδιαφέρον της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών, η οποία αποφασίζει να στείλει στα Μάταλα έναν από τους πιο έμπειρους υπαστυνόμους της, τον οξυδερκή Ανδρέα Καραχάλιο.