MEDIA

Φαίη Σκορδά: «Κλείδωσε» η ημερομηνία της πρεμιέρας στον ΣΚΑΪ

Φαίη Σκορδά: «Κλείδωσε» η ημερομηνία της πρεμιέρας στον ΣΚΑΪ

Η Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται να επιστρέψει με ανανεωμένη διάθεση

Την περασμένη σεζόν συζητήθηκε λόγω της μεταγραφής από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ, ωστόσο φέτος θα είναι η χρονιά της! Η Φαίη Σκορδά έρχεται με ανανεωμένη διάθεση και πολλές αλλαγές στη συχνότητα του Φαλήρου, με την πρώτη επίσημη να έχει κλειδώσει.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, την ερχόμενη Δευτέρα στις 11.50, η παρουσιάστρια θα καλωσορίσει το κοινό της σε νέα ώρα και με νέα ομάδα.

Το «Fay’s Time» θα διαρκεί λίγο λιγότερο από δύο ώρες και Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρτζυ Λαζάρου, Μαρία Φραγκάκη, Άγγελος Βουράκης, αναλαμβάνουν δράση. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα βρίσκεται στην κουζίνα της εκπομπής, ενώ ένα δυνατό team από δημοσιογράφους μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα μεταφέρουν τα όσα συμβαίνουν.

Στο τιμόνι της αρχισυνταξίας θα είναι η έμπειρη Αγγελική Γιαννακοπούλου, που μέχρι πέρσι ήταν στον Νίκο Μουτσινά.

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, έκαναν και την επίσημη φωτογράφιση ενώ αναμένεται το τρέιλερ να βγει στον αέρα.

Η Φαίη Σκορδά θα παίρνει το lead in από τους «Αταίριαστους» και θα δίνει τη σκυτάλη στο δελτίο στη νοηματική στις 13.40.

Στόχος είναι η ανοδική πορεία στους πίνακες της Nielsen, με την οικοδέσποινα να ετοιμάζεται να κάνει αυτό που πολύ καλά γνωρίζει: να κρατά παρέα στο κοινό με τον αυθορμητισμό και τις ατάκες της!