MEDIA

Έτοιμη η πρωινή ζώνη του STAR - «Κλείδωσαν» οι πρεμιέρες

Ελένη Χατζίδου, Ετεοκλής Παύλου

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινά για το STAR την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 

Την 11η Σεπτεμβρίου το STAR υποδέχεται τη νέα τηλεοπτική χρονιά… με δύο πρεμιέρες.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου για δεύτερη χρονιά σερβίρουν το πιο νόστιμο breakfast που θα «γαργαλίσει» και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Το «Breakfast@STAR» έρχεται στις 08.45 με lifestyle νέα από την Ελλάδα, πρωινές πτήσεις στο εξωτερικό, άφθονη τηλεοπτική επικαιρότητα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις της τελευταίας στιγμής, ζώδια, μαγειρική, όλα μπαίνουν στο «μπλέντερ» και συνθέτουν την πιο ξεχωριστή και λαχταριστή γεύση.

Μαζί με την Ελένη και τον Ετεοκλή την παρέα συμπληρώνουν το «κομάντο» της ελληνικής δημοσιογραφίας Μαίρη Αργυριάδου, ο παθιασμένος και μαχητικός Κωνσταντίνος Ντάφλος, η γεμάτη αισιοδοξία και πάντα ενημερωμένη Λιλή Πυράκη. Σταθερή συνταγή σε κάθε πλούσιο breakfast η «πλανητάρχισσα» Άση Μπήλιου, που αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και όχι μόνο. Στην κουζίνα καθημερινά ο MasterChef Σταύρος Βαρθαλίτης, μαγειρεύει το πιάτο της ημέρας και μοιράζεται μυστικά και αλήθειες των νόστιμων συνταγών του.

Την ίδια ημέρα, στις 11.45, οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» επιστρέφουν για 9η χρονιά στο STAR, συνεχίζουν να αναζητούν το φως στο σκοτάδι της επικαιρότητας, με ευσυνειδησία, ευαισθησία, σεβασμό. Με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τους έμπειρους συνεργάτες της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, στο επίκεντρο της εκπομπής το πρωτογενές ρεπορτάζ, η αέναη δίψα για δικαιοσύνη, η αλήθεια που λυτρώνει, ο άνθρωπος που δικαιώνεται, η δική σας φωνή, που από ψίθυρος γίνεται κραυγή. Οι καθημερινές αποκαλύψεις για τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, η ολοκληρωμένη έρευνα, τα αναλυτικά ρεπορτάζ, οι αποκλειστικότητες, συνεχίζονται στο στούντιο της εκπομπής, από τους δυναμικούς δημοσιογράφους.