MEDIA

Ξεκινά η σεζόν για την ψυχαγωγία - Οι πρεμιέρες και οι καλεσμένοι

Ξεκινά η σεζόν για την ψυχαγωγία - Οι πρεμιέρες και οι καλεσμένοι

«Βροχή» από πρεμιέρες σήμερα στη μικρή οθόνη

Η 11η Σεπτεμβρίου έφτασε και τα κανάλια ρίχνουν στην αρένα αρκετά από τα προγράμματα της χρονιάς. Μετά την αναβολή της πρεμιέρας του «Πάμε Δανάη!» στο MEGA, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις πρώτες εκπομπές αγαπημένων πρότζεκτ για φέτος.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στον ΣΚΑΪ. Στις 11.50 η Φαίη Σκορδά με το «Fay’s time» έρχεται! Η παρουσιάστρια θα κρατά συντροφιά καθημερινά με υπέροχη διάθεση και πολλές εκπλήξεις! Στο πλευρό της βρίσκονται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μαρία Φραγκάκη, η Μάρτζυ Λαζάρου, ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης και ο Αγγελος Βουράκης. Ξεχωριστοί καλεσμένοι, θέματα και συνεντεύξεις που αξίζει να συζητηθούν, αποκλειστικές ειδήσεις και νέες στήλες που καταγράφουν όλα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο συνθέτουν το περιεχόμενο της εκπομπής. Στην πρώτη εκπομπή, μάλιστα, καλεσμένος θα είναι ο Μάρκος Σεφερλής.

Στις 15.00, η καρδιά του ΣΚΑΪ θα χτυπά σε ρυθμούς «My style rocks». Το ριάλιτι μόδας είναι στον ΣΚΑΪ για 6η σεζόν, με νέο στιλ και μοναδικές παρουσίες. Η Κατερίνα Καραβάτου, στο τιμόνι της παρουσίασης, υποδέχεται δέκα δυναμικές γυναίκες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μόδα, αλλά και 3 κορυφαίες προσωπικότητες του χώρου στον ρόλο της κριτικής επιτροπής. Η «κολόνα» του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο αφοπλιστικά ειλικρινής Δημήτρης Σκουλός κάθονται ξανά στη θέση της κριτικής επιτροπής και υποδέχονται τη μοναδική Σοφία Χατζηπαντελή. Οι δέκα διαγωνιζόμενες θα επιμελούνται την εμφάνισή τους παρουσιάζοντας καθημερινά ένα outfit που βασίζεται σε δικό τους concept.

Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, «Ο Μονομάχος» υπόσχεται δυναμικές, γνωστικές μονομαχίες κάθε απόγευμα στις 18.45. Με διάθεση για δυνατές αναμετρήσεις, ο μοναδικός Χρήστος Φερεντίνος προκαλεί τους υποψήφιους μονομάχους να αντιμετωπίσουν 100 αντιπάλους και να διεκδικήσουν έως και 100.000 ευρώ! Ποιος θα καταφέρει να βγει αλώβητος από τη δοκιμασία; Μήπως κάποιος από τους αντιπάλους του θα ανατρέψει την πορεία του προς το μεγάλο χρηματικό έπαθλο;

Στον ALPHA, το «Happy Day» παίρνει θέση στο νέο πρόγραμμα στις 07.45. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάς λέει την πρώτη καλημέρα, με χαμόγελο, χρώμα και θετική διάθεση. Στο πλευρό της θα βρίσκεται η ίδια παρέα γιατί ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει! Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως. Ποδαρικό κάνει ο Αντώνης Σρόιτερ ως καλεσμένος, ένας άνθρωπος του ALPHA με τον οποίο η Σταματίνα έχει δυνατές σχέσεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στις 10.00, για τρίτη χρονιά στον ALPHA, με την πιο super διάθεση, μαζί με την παρέα της. Η ομάδα της «Super Κατερίνα» έρχεται καθημερινά, με την πιο ζεστή «καλημέρα», για να κάνει ακόμα πιο όμορφα τα πρωινά μας. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Χάρης Λεμπιδάκης αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, από την ενημέρωση έως την ψυχαγωγία. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με το καυστικό του σχόλιο και τις καίριες παρεμβάσεις του, δίνει το δικό του ιδιαίτερο στίγμα. Όσον αφορά στους πρώτους καλεσμένους; Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Αργυρώ και ο Αστέρης από τον «Σασμό», θα αποκαλύψουν πολλά.

Tο «Tlive» με την Τατιάνα Στεφανίδου δίνει ραντεβού με το κοινό καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 14.50. Η εκπομπή επικαιρότητας, που αναδεικνύει ό,τι συμβαίνει γύρω μας τη στιγμή που συμβαίνει, επιστρέφει για 4η συνεχόμενη σεζόν, με την υπογραφή της Τατιάνας Στεφανίδου. Η κάμερα της εκπομπής βρίσκεται πάντα στον τόπο των γεγονότων, με τους ρεπόρτερ να αναζητούν απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα. Αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, αποκαλυπτικές έρευνες, προσωπικές εξομολογήσεις, παρεμβάσεις και σχολιασμός ειδικών αναλυτών και προσώπων της επικαιρότητας συνθέτουν το πλαίσιο της εκπομπής.

Τι θα δούμε σε ΑΝΤ1 και STAR

Η πιο διαχρονική καλημέρα της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει για 33η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1! Καθημερινά, ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου με το «Καλημέρα Ελλάδα» έρχονται στις 05.45 με τα νέα της επικαιρότητας, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Ο Γιώργος Παπαδάκης, με τη βαθιά εμπειρία του, το χιούμορ και την αμεσότητά του, και η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό της λόγο, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης.

«Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα, κάνει πρεμιέρα επίσης σήμερα στις 09.50 και για άλλη μια χρονιά θα αφήσει το στίγμα του στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση. Ο,τι συμβαίνει στην κοινωνία μας, ό,τι γίνεται viral, ό,τι μας δίνει χαρά ή μας προβληματίζει, ό,τι κάποιοι... δεν τολμούν να θίξουν, θα είναι στην καθημερινή θεματολογία του «Πρωινού». Φέτος, στο «κυνήγι» της είδησης, εκτός από τη δοκιμασμένη παρέα του Τάσου Τεργιάκη, της Φωτεινής Πετρογιάννη και της Αριας Καλύβα, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστίθενται νέοι συνεργάτες που θα κάνουν την ομάδα του «Πρωινού» ακόμα πιο δυνατή. Ο Βαγγέλης Περρής επιστρέφει στην παρέα του «Πρωινού» και με το καυστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, θα φέρει ανατροπές. Η Ναταλία Ανδρικοπούλου θα έχει όλο το καυτό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η Ελένη Βουλγαράκη θα αναδείξει όλα τα lifestyle θέματα και όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Στο STAR, στις 08.45, πρεμιέρα κάνει το «Breakfast@STAR» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, ενώ ακολουθεί στις 11.45 η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η κοινωνική εκπομπή, για 9η χρονιά, συνεχίζει να αναζητά το φως στο σκοτάδι της επικαιρότητας, με ευσυνειδησία, ευαισθησία, σεβασμό. Στο επίκεντρο της εκπομπής το πρωτογενές ρεπορτάζ, η αέναη δίψα για δικαιοσύνη, η αλήθεια που λυτρώνει, ο άνθρωπος που δικαιώνεται, η δική σας φωνή, που από ψίθυρος γίνεται κραυγή.

Η ΕΡΤ παίζει… με Ευγενία Σαμαρά

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, η ΕΡΤ εντάσσει στο πρόγραμμά της το δημοφιλές, σε πολλές χώρες, τηλεπαιχνίδι «Switch», με παρουσιάστρια την αγαπημένη ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά, που κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 19.15. Είναι δυνατόν να υπάρξει ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων χωρίς βαθμολογία; Ένα τηλεπαιχνίδι όπου οι παίκτες συναγωνίζονται μία ολόκληρη εβδομάδα για το έπαθλο; Κι όμως, ναι! Ο ρόλος της Ευγενίας δεν είναι να δυσκολέψει τους παίκτες. Αντιθέτως, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι είναι πάντα με το μέρος των παικτών, γίνεται ο άνθρωπος που θα τους βοηθήσει όχι μόνο να κερδίσουν το έπαθλο, αλλά και να γίνουν η πιο κεφάτη τηλεοπτική παρέα. Μαζί με την Ευγενία παίζουν, γνωρίζονται, αποκτούν οικειότητα, γίνονται φίλοι και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους. Κάθε σωστή απάντηση τούς στέλνει πιο κοντά στην πρώτη θέση, ενώ κάθε λάθος απάντηση τούς απομακρύνει από το χρηματικό έπαθλο. Όχι για πολύ, αφού ακόμα κι αν αποτύχουν στο ένα επεισόδιο, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν σε κάποιο από τα επόμενα. Σε αυτό το κλίμα, κάθε Παρασκευή, μια παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών θα παίζει με την Ευγενία Σαμαρά, προκειμένου το χρηματικό έπαθλο να δωρίζεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.