MEDIA

Τηλεθέαση: Άρχισαν τα «όργανα» στην πρωινή ζώνη – Λιάγκας, Καινούργιου, Τσιμτσιλή οι πρωταγωνιστές

Τηλεθέαση: Άρχισαν τα «όργανα» στην πρωινή ζώνη – Λιάγκας, Καινούργιου, Τσιμτσιλή οι πρωταγωνιστές

Οι εκπομπές επέστρεψαν και οι μάχες για την πρώτη θέση ξεκίνησαν

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου η μία εκπομπή μετά την άλλη βγήκαν στον αέρα, κάνοντας ποδαρικό σε μία σεζόν που θα έχει έντονο το στίγμα του ανταγωνισμού. Όλοι οι παρουσιαστές και οι ομάδες τους εμφανίστηκαν με διάθεση αποκλειστικών θεμάτων, προσπαθώντας να συνδυάσουν ψυχαγωγία και σκληρή ενημέρωση. Τι έδειξαν, όμως, οι πίνακες της Nielsen στην πρώτη αυτή μάχη;

Σύμφωνα με την εταιρεία τηλεθέασης, «Το Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας κράτησαν παρέα στο 15,5% του συνόλου και στο 12,2% του δυναμικού κοινού ενώ η εκπομπή «Super Κατερίνα» και η Κατερίνα Καινούργιου στο 13,7% του συνόλου και στο 18,9% των τηλεθεατών 18-54. Οι δύο οικοδεσπότες φαίνεται ότι μοιράζονται την πρωτιά, όπως ακριβώς συνέβαινε και πέρυσι.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα ποσοστά του STAR. Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου με το «Breakfast@STAR» χαράσσουν ανοδική πορεία, καταφέρνοντας χθες να συγκεντρώσουν 7,8% στο σύνολο και 11,4% στο δυναμικό κοινό.

Η Φαίη Σκορδά με το νέο «Fay’s Time», που βγαίνει στον αέρα στις 11.50, σημείωσε 7,6% στο σύνολο και 6,5% στους τηλεθεατές 18-54.

Στην πολύ πρωινή ζώνη μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day». Η εκπομπή έκανε 12,6% στο σύνολο και 16,2% στο δυναμικό κοινό, καταφέρνοντας να σταθεί με το κεφάλι ψηλά απέναντι στα ενημερωτικά μαγκαζίνο.

Πρεμιέρα έκανε χθες, όμως, και η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Οι πίνακες της Nielsen έδειξαν 11,3% στο σύνολο και 8,5% στους τηλεθεατές 18-54.