MEDIA

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το άγνωστο παρασκήνιο της μεταγραφής της από τον ΣΚΑΪ στο STAR

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το άγνωστο παρασκήνιο της μεταγραφής της από τον ΣΚΑΪ στο STAR

Πώς αποφάσισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μετακομίσει από τον ΣΚΑΪ στο STAR - Όλο το παρασκήνιο

Περισσότερες λεπτομέρεις για το «deal» μεταξύ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του STAR έγιναν γνωστές μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μελάς, η αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία.

«Ήταν μία αποχώρηση, μία μετακίνηση, μία μεταγραφή που δεν την περιμέναμε. Ούτε ο ΣΚΑΪ την περίμενε, τους ήρθε πολύ ξαφνικό. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ. Ήταν σε πολύ προχωρημένη συζήτηση, πραγματικά την περίμεναν. Είχε κάνει προχωρημένες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ενώ η διοίκηση του ΣΚΑΪ ήθελε να κάνει αλλαγές για το My Style Rocks για τη νέα σεζόν. Ήθελαν να το αλλάξουν. Έφυγε η παραγωγή από την ACUN Media και πέρασε στα χέρια του ΣΚΑΪ. Ήταν ένα πρόγραμμα που ο ΣΚΑΪ ήθελε να το φτιάξει από την αρχή. Υπήρξαν σκέψεις να αλλάξουν κάπως τα πρόσωπα».

«Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Δημήτρης Σκουλός ήταν δύο από τα πρόσωπα που και την τελευταία στιγμή δεν είχαν υπογράψει για το My Style Rocks. Εκεί είχε μπει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και είχε πει ότι για να συμφωνήσει θα έπρεπε η ομάδα να παραμείνει η ίδια. Έτσι κλείστηκε η συμφωνία και με την Κατερίνα Καραβάτου και με τον Δημήτρη Σκουλό. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα παρέμεναν και σε αυτόν τον κύκλο. Είχαν ξεκινήσει ήδη επαφές με κάποια άτομα και για την παρουσίαση και για την κριτική επιτροπή» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Μελάς στο «Χαμογέλα και Πάλι».

Αυτό το έντονο παρασκήνιο δυσαρέστησε πάρα πολύ το ΣΚΑΪ, με το ρεπορτάζ να λέει ότι σε αυτές τις επαφές δεν είχε λόγο η Έλενα Χριστοπούλου

«Αφού έπεσαν οι υπογραφές, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε ένα ραντεβού με το Star και στο δεύτερο ραντεβού έπεσαν οι υπογραφές. Κάτι που το έμαθαν καθυστερημένα και στον ΣΚΑΪ», συνέχισε ο Γρηγόρης Μελάς. «Αυτό το έντονο παρασκήνιο δυσαρέστησε πάρα πολύ το ΣΚΑΪ, με το ρεπορτάζ να λέει ότι σε αυτές τις επαφές δεν είχε λόγο η Έλενα Χριστοπούλου», συμπλήρωσε.