MEDIA

«Έρωτας Φυγάς»: Πρεμιέρα απόψε για τη μεγάλη επιτυχία του OPEN

«Έρωτας Φυγάς»: Πρεμιέρα απόψε για τη μεγάλη επιτυχία του OPEN

Η σειρά επιστρέφει σε νέα ώρα και με «δυνατά» επεισόδια

Ξεχώρισε την περσινή σεζόν, κέρδισε το κοινό και κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο OPEN σημειώνοντας υψηλά ποσοστά. Απόψε, η δραματική σειρά «Έρωτας Φυγάς», επιστρέφει σε νέα ζώνη, στις 20.00, για να συνεπάρει τους τηλεθεατές με τα καθηλωτική του επεισόδια.

Η συνέχεια της σειράς βρίσκει τις ζωές όλων στην κόψη του ξυραφιού. Η λογική έχει παραδοθεί στα πιο βαθιά και μύχια ένστικτα. Η απόγνωση οπλίζει το χέρι της Αλεξάνδρας και το στρέφει εναντίον του Ιάσονα, ο οποίος μοιραία πληρώνει τα λάθη του. Ο Μάρκος προσπαθεί ξανά να τη σώσει, αλλά για ακόμη μια φορά τα εμπόδια φαντάζουν ανυπέρβλητα. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις φέρνουν μια εκκωφαντική σιγή στο Κιάρι που κάνει όσους ήταν μέχρι τώρα σιωπηλοί μάρτυρες, αν όχι συνένοχοι, να έρθουν αντιμέτωποι με τον εαυτό τους. Νέες συμμαχίες γεννιούνται, που κανείς δεν θα περίμενε ποτέ. Το Κιάρι σίγουρα μπαίνει σε άλλη εποχή.

Η Αλεξάνδρα, απελπισμένη απ’ την απαγόρευση του Ιάσονα να δει τα παιδιά της, τον πυροβολεί κατάστηθα. Τρέχοντας, να γλιτώσει, πέφτει πάνω στον Μάρκο, που προσπαθεί να τη φυγαδεύσει. Όμως τη συλλαμβάνουν, και ομολογεί την πράξη της, χωρίς να δείχνει μετανιωμένη. Την ίδια στιγμή, ο Ιάσονας χαροπαλεύει… Η Μαργέτα, μέσα στην αγωνία της, παραδέχεται πως εκείνη έφταιξε για όλα, και έχει τη στήριξη του Στέφανου. Ο Μάρκος ενημερώνεται πως, αν ο Ιάσονας πεθάνει, η Αλεξάνδρα πιθανότατα θα εκτελεστεί… Η ζωή του Ιάσονα κρέμεται από μία κλωστή. Οι γιατροί του νοσοκομείου μαζί με έναν διακεκριμένο καρδιοχειρουργό από την Καλαμάτα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αφαιρέσουν τις σφαίρες και να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η πίστη της Μαργέτας δοκιμάζεται. Στήριγμά της, ο Στέφανος που δε φεύγει λεπτό μακριά της. Εξίσου δύσκολες στιγμές περνάει και η Αλεξάνδρα στη φυλακή. Μία συγκρατούμενή της τη βάζει στο μάτι και είναι αποφασισμένη να της κάνει τη ζωή κόλαση. Ο Στρατής βοηθάει τον Νικόλα να δώσουν ένα μάθημα στους τύπους που του επιτέθηκαν. Ο Παύλος μαθαίνει για την κρίσιμη κατάσταση του Ιάσονα και αποφασίζει το τελειωτικό του χτύπημα με ένα θανάσιμο σχέδιο.

Τι θα δούμε μέσα στην εβδομάδα

Ο Μάρκος ζητάει από την Ευγενία διαζύγιο και η ίδια πέφτει ακόμα πιο πολύ ψυχολογικά. Ο Στέφανος και η Νότα προσπαθούν να μεταπείσουν τον Μάρκο με το φόβο ότι η Ευγενία μπορεί να βλάψει όχι μόνο τον εαυτό της, αλλά και το παιδί της. Ο Μάρκος αρνείται να τη συγχωρέσει και το μυαλό του είναι μόνο στην Αλεξάνδρα, στα πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν του Έρωτα Φυγά.

Αποκαλύπτεται η κομπίνα που έστησε ο Παύλος στον Στρατή και η Φωτεινή βοηθά τη Γεωργία να πάρει πίσω όσα τους έκλεψε ο σύζυγός της. Ο Παύλος το ανακαλύπτει και η Φωτεινή δε διστάζει να αναμετρηθεί μαζί του στα ίσα. Η προσωρινή κράτηση της Αλεξάνδρας αξιολογείται ενώπιον του δικαστηρίου. Τόσο η δική της σιωπή, όσο και οι προσπάθειες της Νάντιας δεν αρκούν για να της αναγνωριστούν ελαφρυντικά. Η Μαργέτα κατόπιν παροτρύνσεως του Μιχάλη, επισκέπτεται την Αλεξάνδρα στη φυλακή και της λέει κάτι που την αιφνιδιάζει.

Η ζωή της Αλεξάνδρας βρίσκεται στα χέρια της συγκρατούμενής της, Γιώτας, που ετοιμάζεται να εκτελέσει το φονικό σχέδιο του Κοντογιάννη. Τελευταία στιγμή το μετανιώνει και την αφήνει να ζήσει. Ο Μάρκος αγωνιά για την τύχη της Αλεξάνδρας η οποία έχει αφεθεί στη μοίρα της, αρνούμενη να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ο ίδιος προσλαμβάνει δικηγόρο από την Αθήνα προκειμένου να την υπερασπιστεί.

Την ίδια ζέση για την ελευθερία της Αλεξάνδρας δείχνει και η Μαργέτα που είναι αποφασισμένη να τη βοηθήσει για να απαλλαχθεί από τις ενοχές της. Ο Ιάσονας συνέρχεται και αναρρώνει. Ωστόσο, γεμάτος μίσος για ό,τι του έκανε η Αλεξάνδρα, διαφωνεί με τις προθέσεις της μητέρας του. Η Ευγενία επιχειρεί ξανά να προσεγγίσει τον Μάρκο, αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να της κλείνει όλες τις πόρτες, στα πρώτα επεισόδια του Έρωτας Φυγά. Η μεγάλη μέρα της δίκης της Αλεξάνδρας φτάνει και όλοι είναι αναστατωμένοι. Η Ευγενία απελπισμένη και συντετριμμένη ψυχολογικά παίρνει μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή της….

Η δίκη της Αλεξάνδρας έχει απρόοπτη εξέλιξη κι έτσι αναγκαστικά διακόπτεται. Στη συνέχεια, ο Μάρκος και ο Ιάσονας βρίσκονται στο κρατητήριο, ενώ η επιστροφή της Αλεξάνδρας στο κελί, της επιφυλάσσει ένα δυσάρεστο νέο. Η Νότα ζει έναν εφιάλτη διότι βρίσκει την Ευγενία μέσα σε μια λίμνη αίματος και με την βοήθεια της Παναγιώτας παλεύει να την κρατήσει ζωντανή. Θα τα καταφέρει η Νότα ή η ανιψιά της θα ξεψυχήσει πάνω στα χέρια της;

Οι νέοι χαρακτήρες

Άννα Ανδριανού

Η Ουρανία Πετροπούλου, ή αλλιώς Πέτρα, είναι μια γοητευτική γυναίκα που έχει γνωρίσει τη δόξα, τον έρωτα, αλλά και τον πόλεμο και τον ξεριζωμό. Διάσημη τραγουδίστρια στο παρελθόν, έζησε μια ταραγμένη και περιπετειώδη ζωή, αλλά κάποια στιγμή έφτασε στη δύση της καριέρας της. Επιστρέφει μετά από χρόνια στη Μεσσηνία, έναν τόπο που ήταν πάντα αφιλόξενος γι’ αυτήν, αλλά με τον οποίο τη δένουν πολλά. Κυρίως ένας μεγάλος έρωτας που δεν μπόρεσε ποτέ να βγει από τις σκιές, αλλά ούτε και από μέσα της. Η άφιξή της κρύβει ένα επτασφράγιστο μυστικό και είναι σωτήρια για κάποιους, αλλά και καταστρεπτική για κάποιους άλλους. Όταν όλοι μάθουν ποια πραγματικά είναι, το κουβάρι της αλήθειας για τους Δεμερτζήδες θα αρχίσει να ξετυλίγεται χωρίς σταματημό. Η Ουρανία έρχεται στο Κιάρι, για να ανοίξει πληγές από το παρελθόν ή μήπως για να τις κλείσει;

Γιώργος Παπαγεωργίου

Ο Φάνης είναι ένας γοητευτικός μυστηριώδης νέος, ο οποίος έρχεται αθόρυβα στην περιοχή, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς. Τους παρακολουθεί όλους και καιροφυλακτεί μέχρι που τον ανακαλύπτουν. Κανείς δεν έχει φανταστεί ποιος πραγματικά είναι. Με το χιούμορ, τη γοητεία, αλλά και την εξυπνάδα του, κερδίζει τους πάντες και γίνεται σύμμαχος του Στέφανου και του Μάρκου, οι οποίοι πλέον αντιμετωπίζουν μαζί όποιον εχθρό επιχειρεί να τους βλάψει. Εσωτερικό και εξωτερικό. Γίνεται, σχεδόν, μέλος της οικογένειάς τους και εγκαθίσταται για τα καλά στην περιοχή, θέλοντας να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Αυτό που κανείς δεν ξέρει είναι ότι ο Φάνης έχει έρθει με έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Να κλείσει έναν παλιό λογαριασμό. Και θα το κάνει με οποιοδήποτε κόστος.

Αλέξανδρος Δαβιλάς

Ο Μελέτης είναι ο νέος χωροφύλακας στην περιοχή. Βέβαια, αν τον δει κανείς με πολιτικά, μόνο με χωροφύλακα δεν μοιάζει. Είναι ένα νέο γλυκό παιδί που η αθωότητα που εκπέμπει έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με τη στολή που φοράει. Βοηθάει τη Νάντια σε όλες τις υποθέσεις που προκύπτουν και παρά το γεγονός ότι δεν του φαίνεται, κρύβει ένα αστυνομικό δαιμόνιο που βγαίνει στην επιφάνεια, όποτε χρειάζεται. Όχι όμως πάντα... Γιατί, όταν έχει μπροστά του την Αρετή, μια νέα, όμορφη και δυναμική νοσοκόμα μοιάζει να ξεχνάει όλα όσα ξέρει.

Ανδριάνα Σαράντη

Η Αρετή είναι μια νέα δυναμική γυναίκα που έρχεται να εργαστεί ως νοσοκόμα στο νοσοκομείο της περιοχής. Παρά την ευγενή φύση της δουλειάς της, μπορεί να γίνει αρκετά σκληρή, ειδικά με αυτούς που πιστεύει ότι τους αξίζει. Και σπάνια πέφτει έξω. Έξυπνη και καπάτσα γρήγορα καταλαβαίνει τους ανθρώπους, αλλά και τις καταστάσεις. Έτσι δεν αργεί να διαπιστώσει ότι οι μεγάλες έχθρες που μαστίζουν την περιοχή, αλλά και οι μεγάλες αγάπες θα της αφήσουν λίγο προσωπικό χρόνο. Κι αυτό είναι κάτι που αποζητά, γιατί η Αρετή έχει έρθει, για να ξεφύγει από μια κακή σχέση και αποφασισμένη να μην ερωτευτεί ποτέ ξανά. Όμως, ο έρωτας έχει άλλα σχέδια γι’ αυτήν….

Γιολάντα Καλογεροπούλου

Η Άρτεμις, μια νεαρή γιατρός, έρχεται για να επανδρώσει το προσωπικό του νοσοκομείου, καλύπτοντας μια θέση που έχει μείνει κενή, σε μια φαινομενικά ήσυχη περίοδο παύσης πυρών στην περιοχή, κρύβοντας όμως και αυτή ένα μεγάλο μυστικό. Η άφιξή της δεν αργεί να φέρει νέες αναταραχές. Ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο, οδηγείται στα άκρα και τα διαλύει όλα στο πέρασμά της. Κι αυτό γιατί η ίδια είναι διαλυμένη από ένα μεγάλο ψέμα που έχει καθορίσει τη ζωή της. Οι απαντήσεις που ψάχνει θα έρθουν, όμως τότε ίσως είναι πολύ αργά.