MEDIA

OPEN: Οι πρεμιέρες που δεν έχουμε δει και τα πρόσωπα του Σαββατοκύριακου

OPEN: Οι πρεμιέρες που δεν έχουμε δει και τα πρόσωπα του Σαββατοκύριακου

Το OPEN συζητιέται ιδιαίτερα και για πολλούς λόγους!

Η τηλεοπτική σεζόν μπορεί να έχει ξεκινήσει και η μία πρεμιέρα μετά την άλλη να κατακλύζει τη μικρή οθόνη, όμως στο OPEN δεν ισχύει το ίδιο. Εκτός από τις
ενημερωτικές εκπομπές και τη σειρά «Έρωτας Φυγάς», ακόμη δεν έχουμε δει πρώτη επίσημη σε ψυχαγωγικό φορμάτ.

Η Ελένη Τσολάκη έχει μετακινηθεί στην καθημερινή ζώνη, η ομάδα έχει «κλειδώσει», όμως άγνωστο παραμένει το πότε θα πουν την πρώτη καλημέρα στο κοινό. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και το team της (Νίκος Γεωργιάδης, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Μαίρη Αυγερινοπούλου, Δημήτρης Σαράντος) είχαν αρχικά ενημερωθεί ότι πρεμιέρα θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου. Κάτι που, φυσικά, δεν συνέβη αφού όπως μαθαίνουμε υπάρχουν πολλές τεχνικές εκκρεμότητες και το στούντιο του «Πρωινού ΣΟΥ ΣΟΥ» δεν είναι έτοιμο.

Στην ίδια φάση βρίσκεται και η Κατερίνα Ζαρίφη. Δημήτρης Αλεξάνδρου, Άννα Ζηρδέλη και Αντώνης Παπαηλίας, έχουν δώσει τα χέρια για το σατιρικό καθημερινό πρότζεκτ, που θα βγαίνει στον αέρα κάθε μεσημέρι, ακόμη όμως δεν έχει ανακοινωθεί πρεμιέρα. Η ομάδα προσπαθεί να προετοιμαστεί κατάλληλα, αναμένοντας ενημέρωση, με την παρουσιάστρια να δηλώνει πρόσφατα: «Πάμε να κάνουμε κάτι καινούριο, παρεΐστικο. Πολύ άγχος μέχρι να βγει η πρώτη εκπομπή. Δεν θα είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση, θέλουμε να δώσουμε τη δική μας ταυτότητα με έναν πρωτότυπο τρόπο», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Την ίδια ώρα, βέβαια, όλοι οι δημοσιογράφοι και οι πρωινές εκπομπές ασχολούνται με το τι μέλλει γενέσθαι με τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Το σχήμα Τριαντάφυλλος, Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη, έχει απομακρυνθεί ως σκέψη στο μυαλό των στελεχών ενώ οι δύο πρώτοι φαίνεται ότι έχουν μπει για τα καλά στον «πάγο». Χωρίς να έχει «κλειδώσει» τίποτα, προβάδισμα αυτή τη στιγμή έχουν η Ναταλί Κάκκαβα και ο Μάκης Πουνέντης (σε ρόλο μαέστρων) ενώ η Φελίσια και ο Φοίβος Παπαδάκης θα βρίσκονται -όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες πάντα- στο παρεΐστικο σχήμα.

Σημειώνεται, βεβαίως, ότι δεν έχει πέσει ούτε μία υπογραφή και αυτό σημαίνει πολλά, καθώς μπορεί να δούμε εκπλήξεις και ανατροπές της τελευταίας στιγμής.