MEDIA

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ενημέρωσα τη σύζυγο του παντρεμένου που με φλέρταρε - «Ήταν ανήθικο»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ενημέρωσα τη σύζυγο του παντρεμένου που με φλέρταρε - «Ήταν ανήθικο»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τοποθετήθηκε για τα μηνύματα που της έστελνε ένας παντρεμένος άνδρας και αποκάλυψε ότι η ίδια ενημέρωσε τη σύζυγό του

Για τα μηνύματα που της έστελνε ένας άγνωστος άνδρας ο οποίος ήταν παντρεμένος και ήθελε να τη φλερτάρει μίλησε αναλυτικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Fays' Time».

Όπως είπε η ίδια, ξύπνησαν εφιαλτικές μνήμες από ό,τι της συνέβη πριν από πέντε χρόνια, όταν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.

«Γνωρίζει σε ποια θέση με έχει φέρει αυτή η συμπεριφορά οπότε το θεωρώ ανήθικο και προσβλητικό», είπε για τον συγκεκριμένο άνδρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Δεν θέλω να το προσωποποιήσω γιατί είναι ένα γενικό φαινόμενο αυτό που συμβαίνει», τόνισε για τον τρόπο που αντέδρασε και την οργισμένη της ανάρτηση με την οποία έκανε γνωστή την ιστορία.

«Ήθελα να επισημάνω ότι κάτι τόσο αφελές μπορεί να οδηγήσει σε κάτι σοβαρό, όπως σχεδόν να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος. Δεν είναι κακό να φλερτάρουμε, αλλά να προσπαθούμε να τον κοροϊδέψουμε και να τον εξαπατήσουμε», εξήγησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μάλιστα, η ίδια δήλωσε πως δεν γνώριζε καθόλου τον άνδρα, ενώ εκ των υστέρων ανακάλυψε ότι είναι παντρεμένος, κοιτάζοντας το προφίλ του.

«Την έχω ενημερώσει γιατί το θεώρησα σωστό», ανέφερε για τη σύζυγο του άνδρα