MEDIA

Κώστας Κοκκινάκης: «Έχουμε μια γουρουνίτσα 350 κιλών στο κτήμα, τη φωνάζουμε πανσέτα»

Κώστας Κοκκινάκης: «Έχουμε μια γουρουνίτσα 350 κιλών στο κτήμα, τη φωνάζουμε πανσέτα»

Ο Κώστας Κοκκινάκης για κατοικίδιο προτίμησε ένα γουρουνάκι το οποίο μάλιστα φωνάζει «Πανσέτα»

Ο Κώστας Κοκκινάκης έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο MEGA και μίλησε για τη σύντροφό του και μοντέλο Χριστίνα Κανελλοπούλου, για την ιδέα του γάμου, για το βαπτιστήρι του αλλά και για το ιδιαίτερο κατοικίδιό του.

«Λέω στην κοπέλα μου να μην φέρνει στο σπίτι γλυκά, γιατί τα τρώω εγώ αντί εκείνη που της αρέσουν. Δεν έχουμε σκεφτεί τον γάμο με την Χριστίνα, ούτε να κάνουμε παιδί. Σε λίγο καιρό θα γίνω… πάππους. Δεν με ενοχλούν καθόλου τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύντροφό μου. Στην Χριστίνα θαυμάζω ότι είναι καλός άνθρωπος και νοικοκυρά. Δεν με ενδιαφέρει που δεν μαγειρεύει. Εάν η κόρη μου, μου έφερνε ένα σύντροφο που είχαν διαφορά ηλικίας μπορεί στην αρχή να μην μου άρεσε», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Κοκκινάκης.

Ο αθλητής μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν είναι και πολύ καλός νονός αποκαλύπτοντας ότι θα βαπτίσει το παιδί της Λάουρα Νάργες, με την οποία είναι πολύ καλοί φίλοι. «Δεν έχω δει ακόμα το παιδί της. Δεν είμαι πολύ καλός νονός. Η Λάουρα είναι πολύ φίλη μου, αλλά δεν έχω δει ακόμη το μωρό της».

Τέλος αποκάλυψε ότι για κατοικίδιο έχει μια γουρουνίτσα...«Έχουμε μια γουρουνίτσα 350 κιλών στο κτήμα. Την είχαμε πάρει για pet, όχι για να τη φάμε. Τη φωνάζουμε “πανσέτα”».