MEDIA

Ώρα για πρεμιέρες – Το νέο βήμα της Μαγγίρα, η επιστροφή Γερμανού, η άφιξη Τσουρού

Ώρα για πρεμιέρες – Το νέο βήμα της Μαγγίρα, η επιστροφή Γερμανού, η άφιξη Τσουρού

Ώρα για πρεμιέρες - Ο ανταγωνισμός στη ζώνη του Σαββατοκύριακου μεγαλώνει….

Η λίστα με τις πρεμιέρες δεν έχει τέλος, καθώς ολοένα και περισσότερες εκπομπές βγαίνουν στον αέρα. Σήμερα, Σάββατο, έρχονται στην τηλεοπτική αρένα δύο νέα πρότζεκτ ενώ επιστρέφει μία παλιά γνώριμη.

Συγκεκριμένα, στις 10.00 στον ΑΝΤ1, πρώτη επίσημη θα κάνει το «I Love ΣΟΥ ΚΟΥ» με την Μπέττυ Μαγγίρα. Πηγαία επικοινωνιακή, αυθόρμητη, λαμπερή και δημιουργική, η Μπέττυ θα γεμίσει τα Σαββατοκύριακά μας με τη θετική της ενέργεια, την αισιόδοξη διάθεση και το ξεχωριστό της χιούμορ. Μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Τάσο Μπιμπισίδη και την Τζο Κουτσοκώστα, από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, με τη φρέσκια ματιά και τις μοναδικές ατάκες τους, θα μας κάνουν να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τα Σαββατοκύριακά μας, σε ένα πρωινό ζωντανό τηλεοπτικό μαγκαζίνο που θα τα έχει όλα.

Lifestyle θέματα, από την ελληνική και ξένη showbiz, αποκλειστικές και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις με ξεχωριστούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, θέματα επικαιρότητας και σχολιασμός με αστεία video για όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Ο Νικόλας Καρβέλας, θα μαγειρεύει στην κουζίνα νόστιμες, θρεπτικές, κλασικές και πρωτότυπες συνταγές για όλα τα γούστα. Ο Σάββας Μπίτζας θα μας ενημερώνει για όλα τα τηλεοπτικά δρώμενα, με πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικά νέα. Η αγαπημένη μας αστρολόγος, Λίτσα Πατέρα, κάθε Κυριακή, θα μας μυεί στον κόσμο των άστρων και θα μας δίνει προβλέψεις για κάθε ζώδιο, για να υποδεχόμαστε τη νέα εβδομάδα ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για ό,τι μπορεί να μάς επιφυλάσσει το μέλλον.

Το μεσημέρι, στις 13.40, στο MEGA, δράση αναλαμβάνει ο Κώστας Τσουρός που στόχο έχει να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment. Με την πολυετή εμπειρία του στην τηλεόραση και το καυστικό σχόλιο που τον διακρίνει, ο Κώστας Τσουρός μάς παρουσιάζει τη νέα εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», με επίκεντρο την ενημέρωση, αλλά και την ψυχαγωγία στην ιδανική δοσολογία. Μαζί του η Νόνη Δούνια και μία δυνατή ομάδα με ξεχωριστή αισθητική, άποψη και θετική διάθεση: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης. Στο υπερσύγχρονο studio της νέας εκπομπής του MEGA, και με τη βοήθεια τεχνολογίας AR, ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, νέα από τον λαμπερό κόσμο των celebrities και πρωτότυπα θέματα που αφορούν τον τηλεθεατή. Στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» γνωρίζουμε καλύτερα τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας και πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης και της μουσικής. Συνεντεύξεις με το ξεχωριστό αποτύπωμα του Κώστα Τσουρού, που διακρίνεται για τον αυθορμητισμό και την ειλικρινή του προσέγγιση.

Η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της επιστρέφουν το Σάββατο, στις 13.50, στον ALPHA με πολλές εκπλήξεις. Με στυλ, καλή διάθεση, αυθεντικότητα και αμεσότητα, σχολιάζουν τα γεγονότα με τρόπο μοναδικό, δίχως στεγανά, με κοφτερή ματιά αλλά και χιούμορ. Ξεχωριστοί καλεσμένοι που δεν θα δείτε αλλού, προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, κάθονται στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται», για να μιλήσουν γι αυτά που δεν θα πουν αλλού. Ρεπορτάζ που θέλουμε να δούμε, θεματολογία διαφορετική, θέματα που μας απασχολούν κι όλα αυτά που μας έχει συνηθίσει η πιο συνεπής σε ύφος και συναίσθημα εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Μαζί της η παρέα που έχουμε αγαπήσει, οι αχώριστοι Ναταλία Αργυράκη, Δημήτρης Πανόπουλος, Εβελίνα Νικόλιζα, Γιάννης Κορδώνης και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο καθένας με το δικό του διαφορετικό ρόλο και λόγο. Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος, έγκριτος δημοσιογράφος, με λόγο και άποψη, καταθέτει το σχόλιό του για την ελληνική τηλεόραση και αποτελεί μία ενδιαφέρουσα προσθήκη στο team που σίγουρα θα είναι το «αλατοπίπερο» στην επιτυχημένη συνταγή. Ο Χρήστος Κούτρας, παράλληλα, μάς κρατά ενήμερους για όλα τα νέα της ελληνικής και διεθνούς showbiz.