MEDIA

Κώστας Τσουρός: «Υπάρχουν εκπομπές που έχουν πολύ τοξικό κλίμα - Ήθελα να το αποφυγω»

Κώστας Τσουρός: «Υπάρχουν εκπομπές που έχουν πολύ τοξικό κλίμα - Ήθελα να το αποφυγω»

Ο Κώστας Τσουρός μιλάει για την πρεμιέρα της πρώτης του εκπομπής και τα συναισθήματά του

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την πρεμιέρα της εκπομπής του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και περιέγραψε τα συναισθήματά του για την πρεμιέρα και για τον νέο ρόλο του.

«Πέρασε τώρα, μια χαρά. Στην αρχή φάνηκε νομίζω ότι είχα πάρα πολύ άγχος αλλά σιγά-σιγά το βρήκα. Ήρθε η ώρα να επιτελέσω και τον ρόλο του παρουσιαστή. Πάντα έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, τώρα το κάνω και από αυτόν τον ρόλο», αναφέρει ο Κώστας Τσουρός, σημειώνοντας ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισής του με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Για τις ευχές που αντάλλαξαν με τη Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Δεν τη θεωρώ καθόλου αντίπαλό μου. Προσπαθεί ο καθένας να κάνει το καλύτερο για την εκπομπή του. Με τη Ναταλία η σχέση μας δεν αλλάζει, πηγαίνουμε παράλληλα. Με αγχώνει περισσότερο να είναι αξιοπρεπές και καλό το αποτέλεσμα».

«Και η ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες κριτήριό μου ήταν να μην υπάρχει καθόλου τοξικότητα. Υπάρχουν εκπομπές που έχουν πολύ τοξικό κλίμα κι εγώ ήθελα να το αποφύγω αυτό. Όλοι έχουμε βιώσει και τοξικότητα και τα «κακά παιδιά» του χώρου. Το καλό είναι εμείς να ξέρουμε ότι δεν δημιουργούμε τέτοια θέματα», καταλήγει ο Κώστας Τσουρός.