MEDIA

Φαίη Σκοδά: Τρώει κουφέτα από τον γάμο του Αγγελόπουλου και της Βαμβακούση

Φαίη Σκοδά: Τρώει κουφέτα από τον γάμο του Αγγελόπουλου και της Βαμβακούση

Παντρεύτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος την αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση - Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε το σημερινό «Fay's Time» με κουφέτα.

Με κουφέτα από τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση ξεκίνησε το σημερινό «Fay's Time».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου, στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Ο Ντάνος λίγο πριν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να πάρει την ευχή της μητέρας του.

Στη δεξίωση που ακολούθησε σε γνωστό μαγαζί, οι νεόνυμφοι γιόρτασαν την απόφαση ζωής να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και υποδέχτηκαν 600 άτομα.

Το ζευγάρι ανέβηκε στην σκηνή, έκοψε τη γαμήλια τούρτα και ήπιε σαμπάνια ενώ, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που πολλοί από αυτούς ταξίδεψαν για να είναι εκεί.

Την ίδια ώρα ο γαμπρός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του η οποία βιώνει κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο. Ο κόσμος χειροκρότησε θέλοντας να συμπαρασταθεί στον Ντάνο που με κόπο μίλησε και είπε χαρακτηριστικά:

«Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ξεσπώντας σε δάκρυα.

Η Δήμητρα Βαμβακούση συμπλήρωσε: «Πέραν του ότι ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα. Είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος», είπε για την απουσία της μητέρας του συζύγου της.