MEDIA

Πώς υποδέχτηκε το κοινό «Μάγισσα» και «Σασμό» - Η αποθέωση στο Twitter

Πώς υποδέχτηκε το κοινό «Μάγισσα» και «Σασμό» - Η αποθέωση στο Twitter
GLOMEX

Το βράδυ της Δευτέρας, δύο από τις πολυαναμενόμενες παραγωγές έκαναν πρεμιέρα

Όταν το ρολόι έδειξε 21.00, το βράδυ της Δευτέρας, δύο από τις μεγάλες παραγωγές της χρονιάς βγήκαν στον αέρα και αποθεώθηκαν από το πρώτο μόλις λεπτό από τους χρήστες του Twitter. Συγκεκριμένα, η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 μάς μετέφερε στη Μάνη του 1817.

Είδαμε τη Θεοφανώ να υπηρετεί με αφοσίωση την οικογένεια του καπεταναίου Μιχαήλ Λάσκαρη που γιόρτασε, στον πύργο της, το σαράντισμα του νεότερου μέλους της. Οι ετοιμασίες έγιναν με κάθε επισημότητα, ενώ στην τελετή παρευρέθηκε και η οικογένεια της νύφης. Ο Αντρέι Σιντόροφ, Έλληνας απ’ την Οδησσό, ταξίδεψε με ένα τούρκικο πλοίο, κουβαλώντας ένα μεγάλο μυστικό. Το ίδιο βράδυ, το μωρό της οικογένειας Λάσκαρη είδαμε να εξαφανίζεται και η Θεοφανώ καθοδηγούμενη από ένα όραμα έψαξε να το βρει…

Το Twitter πήρε φωτιά με τους χρήστες να σχολιάζουν ιδιαίτερα την ερμηνεία της Έλλης Τρίγγου αλλά και του Αναστάσιου Ροϊλού, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν το σίριαλ ως την επιτυχία της χρονιάς. Κάποιοι άλλοι, βέβαια, θεώρησαν ότι η σειρά πρέπει να προβάλλεται πιο αργά. Nα σημειωθεί ότι η Θεοφανώ έγινε γρήγορα trend, αποδεικνύοντας ότι θα απασχολήσει.

Την ίδια ώρα, στον ALPHA, επέστρεψε ο τρίτος κύκλος του «Σασμού». Είδαμε τον Μαθιό και τη Βασιλική να οδηγούνται στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση. Ο Νικηφόρος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του, γεγονός που τον έφερε σε σύγκρουση όχι μόνο με την Καλλιόπη αλλά και με τον καλύτερό του φίλο.

Αέρας ανησυχίας πλανιέται πάνω από το χωριό, την ίδια ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του Φαρμάκη παραμένουν άκαρπες. Ο Παύλος κατέρρευσε, ενώ η ανησυχία για το άνοιγμα και πάλι της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών εντείνεται. Μία αποκάλυψη ήρθε να πέσει σαν βόμβα στους Σταματάκηδες, την πιο δύσκολη ώρα.

Η σειρά γρήγορα έγινε trend ενώ δεν πέρασαν ασχολίαστες οι σκηνές με τη Βασιλική και τον Μαθιό.