MEDIA

Τηλεθέαση: Μάχη σώμα με σώμα στην prime time – Ο μεγάλος νικητής 

Τηλεθέαση: Μάχη σώμα με σώμα στην prime time – Ο μεγάλος νικητής 

ΤηλεθέασηΗ βραδινή ζώνη έχει πολλά δυνατά χαρτιά και ανταγωνισμό 

Για δεύτερη ημέρα, το βράδυ της Τρίτης, οι σειρές διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην prime time με τον ανταγωνισμό να αποδεικνύεται σκληρός. Όχι όμως τόσο ισχυρός ώστε να μην υπάρχει ξεκάθαρος νικητής!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο «Σασμός» πήρε προβάδισμα και απέδειξε ότι ο τρίτος κύκλος θα σαρώσει. Συγκεκριμένα, έκανε 24,4% στο σύνολο και 21,9% αφήνοντας τους αντιπάλους πίσω.

«Η Γη της Ελιάς», στο MEGA, κράτησε παρέα στο 20,1% του συνόλου και στο 12,2% του δυναμικού κοινού διατηρώντας τα ποσοστά του. Η πολυσυζητημένη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 έκανε 13,2% στο σύνολο και 17,5% στους τηλεθεατές 18-54.

Εντύπωση προκαλούν τα ποσοστά της «Παραλίας» στην ΕΡΤ1, καθώς διατηρεί τη δυναμική της. Η σειρά εποχής έκανε 9,6% στο σύνολο και 10,5% στο δυναμικό κοινό, νούμερα εξαιρετικά καλά για τη δημόσια τηλεόραση.

Το «Κάνε ότι κοιμάσαι», επίσης της ΕΡΤ1, περιορίστηκε στο 3,8% και 5,2% αντίστοιχα ενώ ο «3ος όροφος» δεν ξεπέρασε το 2,6% και το 2,8%.

Οι «Πανθέοι» του ΣΚΑΪ «ζορίζονται» πολύ απέναντι στον ανταγωνισμό, συγκεντρώνοντας 5,1% στο σύνολο και 4,9% στο δυναμικό κοινό.

Μέσα σε μία βραδινή ζώνη φουλ στη μυθοπλασία, το STAR ποντάρει στη «Φάρμα» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Για το ριάλιτι τα μηχανάκια της Nielsen έδειξαν 11,7% στο σύνολο και 14,2% στο δυναμικό κοινό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η έλευση του «Fame Story», την ερχόμενη εβδομάδα, με καθημερινά επεισόδια μέσα από την ακαδημία!