MEDIA

Λεωνίδας Κακούρης: Ο λόγος που δέχθηκε την πρόταση για το «Ναυάγιο» - Ο ρόλος του

Λεωνίδας Κακούρης: Ο λόγος που δέχθηκε την πρόταση για το «Ναυάγιο» - Ο ρόλος του

Ο Λεωνίδας Κακούρης θα πρωταγωνιστεί ως Καπετάν Στελής στη νέα δραματική σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1η Οκτωβρίου

Ο Λεωνίδας Κακούρης αν και αρχικά είχε αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση φέτος τελικά θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί σε μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές της σεζόν, «Το Ναυάγιο».

Ο ηθοποιός μίλησε στο 7 και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση του MEGA.

«Ένας λόγος που με έκανε να πω το «ναι» είναι γιατί ιδιοσυγκρασιακά ο Στελής είναι εντελώς διαφορετικός απ’ όσους ήρωες έχω υποδυθεί τα τελευταία χρόνια. Είναι ένας καλός, θετικός άνθρωπος. Ο ρόλος δεν είναι πολύ μεγάλος σε έκταση, χωρίς αυτό φυσικά να μειώνει καθόλου τη σημαντικότητα του, οπότε δεν με απασχολεί πολλές μέρες. Έχω μία με δύο φορές την εβδομάδα γύρισμα. Αν ήταν μεγάλος σε έκταση, με καθημερινά γυρίσματα, δεν θα έβγαινε το πρόγραμμα καθώς αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για εμένα θεατρικά»

Καπετάν Στελής: Ο ρόλος του Λεωνίδα Κακούρη

Ο καπετάν Στελής θα βάλει την μοναχοκόρη του Φωτεινή, στο πλοίο «Φοίνιξ» για το μοιραίο ταξίδι. Άνθρωπος της θάλασσας και ο ίδιος αναγνωρίζει αμέσως τα λάθη και πόσο επικίνδυνο είναι να ταξιδέψει το καράβι εκείνο το βράδυ. Θα παλέψει δίπλα στον Γιώργη για να μάθει ο κόσμος τα πραγματικά αίτια του ναυαγίου.

Το Ναυάγιο: Όσα θα δούμε στο πρώτο διπλό επεισόδιο

Στα Κύθηρα, ένα αγαπημένο ζευγάρι, η Ειρήνη και ο Απόστολος λαμβάνουν το γράμμα που διακαώς περίμεναν από μία μεγάλη εταιρεία αρωματοποιίας στη Γαλλία. Με το δικό τους άρωμα στις αποσκευές, και με ελπίδα στην ψυχή, το ζευγάρι αποφασίζει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Υπάρχει όμως ένα εμπόδιο: από το νησί τους δεν αναχωρεί ούτε αεροπλάνο, ούτε πλοίο. Έτσι, καταφέρνουν να πείσουν τον καπετάν Στελή να τους μεταφέρει με το καΐκι του στην Κρήτη και από εκεί να ταξιδέψουν με το μοιραίο Φοίνιξ ως τον Πειραιά για να προλάβουν την πτήση τους για τη Γαλλία.

Δύο φοιτητές, ο Μάκης και η Λίνα, γνωρίζονται μέσα στο πλοίο και ένα ειδύλλιο γεννιέται. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως τις οικογένειές τους ενώνει ένα χρέος. Η Λίνα έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα της, όταν εκείνος μαθαίνει πως η κόρη του θέλει να γίνει ηθοποιός και της απαγορεύει να ξαναπάει στην Αθήνα. Ο Μάκης με τους φίλους του συμμετέχουν στην «αρπαγή» μιας κοπέλας, που θέλει να παντρευτεί με τον αγαπημένο της. Ο γιος του ιερέα που τελεί τον γάμο, ο Πέτρος, μπλέκει σε έναν τσακωμό με τον Γιάννη. Τα αίματα ανάβουν, ένα όπλο εκπυρσοκροτεί… και το νήμα της ζωής κάποιου κόβεται για πάντα.