MEDIA

Τηλεθέαση: Δύσκολη εξίσωση η φετινή prime time – Ποιοι ευνοούνται, ποιοι δυσκολεύονται

Τηλεθέαση: Δύσκολη εξίσωση η φετινή prime time – Ποιοι ευνοούνται, ποιοι δυσκολεύονται

Τα νούμερα τηλεθέασης θα απασχολήσουν πολύ κοινό και στελέχη καναλιών

Η πρώτη εβδομάδα της σκληρής μάχης στην prime time ολοκληρώνεται, απόψε, και το ενδιαφέρον γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο. Καθώς οι μέρες θα περνούν και τα κανάλια θα ολοκληρώνουν τον προγραμματισμό τους, οι τηλεθεατές θα καταλήγουν στις σειρές και τα πρότζεκτ που θέλουν να βλέπουν.

Χθες, το βράδυ της Πέμπτης, ο «Σασμός» κέρδισε ξανά την πρώτη θέση αν και εμφανίζεται με χαμηλότερα από τα συνηθισμένα νούμερα. Η δραματική σειρά σημείωσε 21,8% στο σύνολο και 18,5% στο δυναμικό κοινό. «Η Γη της Ελιάς», ο μεγάλος αντίπαλος στο MEGA, κατάφερε να κρατήσει παρέα στο 20,3% του συνόλου και στο 13,1% του δυναμικού κοινού, ενώ «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1 έκανε 13% στο σύνολο και 14,2% στο δυναμικό κοινό. Το πιο μεγάλο χαρτί του σταθμού του Αμαρουσίου αναζητά ακόμη τα πατήματά του και το δικό του σταθερό κοινό.

Έκπληξη παραμένει η σειρά «Παραλία» της ΕΡΤ1, που -παρά τον σκληρό ανταγωνισμό- σημειώνει διψήφια νούμερα. Χθες, η παραγωγή μυθοπλασίας έκανε 12,2% στο σύνολο και 10,8% στους τηλεθεατές 18-54.

Οι «Πανθέοι» του ΣΚΑΪ περιορίστηκαν στο 4,8% του συνόλου και στο 4,5% του δυναμικού κοινού, ενώ η κωμωδία «3ος όροφος» της ΕΡΤ1 έκανε μόλις 2,1% και 2,8%.

Σε μία ζώνη φουλ στη μυθοπλασία, υπάρχει και ένα ριάλιτι που προσπαθεί να σταθεί με το κεφάλι ψηλά. Η «Φάρμα» του STAR έκανε, το βράδυ της Πέμπτης, 9,9% και 12,1% αντίστοιχα.