MEDIA

Συγκινεί η κόρη της Τζένης Βάνου για την υιοθεσία: «Έλειπε ένα κομμάτι και ήρθε η κόρη μας»

Συγκινεί η κόρη της Τζένης Βάνου για την υιοθεσία: «Έλειπε ένα κομμάτι και ήρθε η κόρη μας»
GLOMEX

Η κόρη της Τζένης Βάνου, Αθηνά Ρηγοπούλου μίλησε για την απόφασή της να υιοθετήσει με τον σύζυγό της παιδί αλλά και το σοκ που έπαθε όταν χτύπησε το τηλέφωνο.

Η κόρη της αείμνηστης Τζένης Βάνου, Αθηνά Ρηγοπούλου, και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μιλούν στον Alpha για την υιοθεσία της κόρης τους και συγκινούν.

Η Αθηνά Ρηγοπούλου μίλησε για τα συναισθήματά της όταν αποφάσισε να προχωρήσει σε υιοθεσία.

«Είναι σαν να υπήρχε ένα παζλ στη ζωή μας, έλειπε ένα κομμάτι και ήρθε η κόρη μας. Όλα τώρα είναι έτοιμα, δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο. Η υιοθεσία δεν ήταν στο μυαλό μου ποτέ, δεν το είχα απορρίψει αλλά δεν το είχα σκεφτεί. Ήμουν σίγουρη ότι θα γίνω μαμά. Για τρία χρόνια δεν είχαμε κάποιο νέο και το είχα αφήσει ότι δεν θα γίνει. Έκλαιγα με λυγμούς όταν με πήραν τηλέφωνο. Ήταν σαν να μου είπαν ήρθε η κόρη σου» εξομολογήθηκε.

«Στα τρία χρόνια μας ειδοποίησαν από το Ίδρυμα αν επιθυμούμε να είμαστε εγγεγραμμένοι και αν θέλουμε να γραφτούμε εκ νέου ηλεκτρονικά. Τα κάναμε όλα ξανά online. Το τηλέφωνο χτύπησε στα γενέθλια του άντρα μου. Μου είπαν ότι υπάρχει ένα κοριτσάκι, αν ενδιαφερόμαστε να μάθουμε κάποιες πληροφορίες. Μας είπαν ότι ήταν 10 μηνών και έπαθα σοκ γιατί είχαμε κάνει αίτηση για μεγαλύτερο παιδί. Λόγω της ηλικίας μου και γιατί θέλαμε να βοηθήσουμε παιδάκια που ήταν στα ιδρύματα. Υπήρχαν παιδιά και 10-12 ετών που δεν τα ήθελε κανείς. Όταν ακούς βρέφος, τι θα πεις; Όχι;», αποκάλυψε συγκινώντας η κόρη της Τζένης Βάνου.