MEDIA

Fame Story: Γιατί δεν θα δούμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Τι ισχύει για τον Γιώργο Θεοφάνους

Fame Story: Γιατί δεν θα δούμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Τι ισχύει για τον Γιώργο Θεοφάνους
Glomex

Πρεμιέρα κάνει απόψε (30/9) το Fame Story με τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά χωρίς τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Όσοι θυμούνται το πρώτο Fame Story, έχουν στο μυαλό τους φυσικά το talent show στο οποίο ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε κάνει την παρουσίαση και είχε σηματοδοτήσει την έναρξη προβολής τέτοιων προγραμμάτων στην ελληνική τηλεόραση.

Η επιστροφή του Fame Story, στο Star, με τον Νίκο Κοκλώνη στην παρουσίαση, θα περίμενε κανείς να φέρει ξανά στη μικρή οθόνη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν θα γίνει. Ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε την απάντηση στο γιατί δεν θα συμβεί αυτό.

Όπως είπε, από τη στιγμή που ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει βασικό ρόλο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, που προβάλλεται σε άλλο κανάλι (Alpha), δεν επιτρέπει την ταυτόχρονη παρουσία του με μεγάλο ρόλο και στο show του Star. Δεν απέκλεισε, όμως, το να δούμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο με άλλο ρόλο στη συνέχεια του ριάλιτι.

Επιπλέον, αρκετά ήταν τα ερωτήματα για τον ρόλο του Γιώργου Θεοφάνους στο Fame Story. Τα σενάρια για μόνιμο ρόλο διαψεύδονται και το πιθανότερο είναι κάποια στιγμή στην πορεία του σόου, ο Γιώργος Θεοφάνους να κάνει ένα πέρασμα ως guest.