MEDIA

Παγιδευμένοι: Πρεμιέρα με ένα μεγάλο σοκ για τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Πρεμιέρα με ένα μεγάλο σοκ για τον Δημήτρη

Η σειρά του ΑΝΤ1 κάνει απόψε πρεμιέρα

H αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Παγιδευμένοι» ξεκίνησε, καθώς απόψε στις 22.30 στον ΑΝΤ1 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο.

Η νέα σεζόν έρχεται με ακόμη πιο δυνατές στιγμές που θα κρατήσουν το κοινό σε αγωνία, θα το συγκινήσουν βαθιά και θα το καθηλώσουν. Νέοι χαρακτήρες θα «ανακατέψουν την τράπουλα», θα αγαπήσουν, θα προδώσουν, θα εκδικηθούν.

Η Άννα και ο Δημήτρης, παντρεμένοι πλέον, χαίρονται την αγάπη τους. Ο Σταύρος με την Αγγελική είναι μαζί, σε μία σχέση γεμάτη έρωτα που κανείς δεν περίμενε ότι θα είναι τόσο δυνατή. Ούτε καν οι δυο τους. Η Χρύσα έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή. Δουλεύει στο γραφείο της Άννας και ένας νέος άνδρας φαίνεται να έχει μπει στη ζωή της.

Ο Θοδωρής, μετά από προτροπή του Δημήτρη, έχει πιάσει δουλειά στο κυλικείο της Αστυνομίας. Ο στόχος του, όμως, γι’ αυτή την αλλαγή είναι άλλος. Ο Αλέκος, έχοντας καταστραφεί ολοκληρωτικά, προσπαθεί να βρει τρόπο να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

Η Υβόννη απολαμβάνει την ελευθερία της πιο ανανεωμένη από ποτέ. Ο Σπύρος, απομακρυσμένος από το Σώμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ως υπεύθυνος Ασφαλείας του επιχειρηματία Πάνου Βερβερίδη. Όλοι οι ήρωες μας έχουν τη ζωή που τους αξίζει.

Κανείς, όμως, δεν υποψιάζεται τι τους επιφυλάσσει η μοίρα. Ένα πρωτοφανές έγκλημα θα ταράξει τις ισορροπίες. Πέντε άνθρωποι βρίσκονται πεταμένοι σε ένα πηγάδι. Ανάμεσά τους και ένα παιδί. Θα βρεθεί κάποιος επιζών; Η ταυτοποίηση του ενός από τα θύματα θα σοκάρει τον Δημήτρη. Ποιο είναι; Και ποια η σχέση του με τους ήρωές μας;