MEDIA

Συνεχίζονται οι «κόντρες» στην TV – Το beef Αλεξάνδρου με Χατζίδου και Παύλου

Συνεχίζονται οι «κόντρες» στην TV – Το beef Αλεξάνδρου με Χατζίδου και Παύλου

«Ανάβουν τα αίματα» στη μικρή οθόνη με δηλώσεις και αιχμές

Beef, μία έκφραση που την χρησιμοποιούν συνήθως τα παιδιά για να πουν στη δική τους «γλώσσα» ότι με κάποιον έχουν τσακωθεί και λογομαχούν… Αυτή η λέξη φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει πολύ φέτος και στην TV, με τη μία κόντρα μετά την άλλη να «ξετυλίγεται» μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών.

Σαν να μην έφτανε ο Γιώργος Λιάγκας με την Κατερίνα Καινούργιου ή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Δανάη Μπάρκα με τον Mente Fuerte, σειρά έχει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Μέσα σε ένα 24ώρο, με λίγες μόνο δηλώσεις, κατάφερε να ανοίξει όχι ένα αλλά δύο μέτωπα.

Το πρώτο αφορά στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Στις δηλώσεις του Δημήτρη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Σοφία Ραφτοπούλου, αναφέρθηκε στο προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του που έδειξε το δίδυμο του «Breakfast@STAR». «Δεν μάθαμε ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο, γενικά είναι πάρα πολύ άκομψο όλο αυτό. Όλες οι εκπομπές χειρίστηκαν το θέμα πάρα πολύ άσχημα. Όλες οι εκπομπές ξέρουν ότι δε θέλω να δείχνω το παιδί μου γιατί δεν είναι η επιλογή του. Κάποιες εκπομπές κρύφτηκαν στα λόγια “κάναμε ένα τέλειο βίντεο και σας ευχηθήκαμε”. Αυτά είναι λόγια του κ…λου, είναι ό,τι χειρότερο. Όλοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο και ηθικολογούνε στους άλλους, κάνουν τα χειρότερα στους συνεργάτες. Τους έζησα. Ηθικολογούν για όλους τους άλλους κι όταν κλείνουν οι κάμερες είναι οι χειρότεροι», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ο Ετεοκλής και η Ελένη βγάλανε το προσκλητήριο κανονικά, ενώ είχαμε συναντηθεί στις Μαλδίβες κι ήξεραν ότι με έχει ενοχλήσει το ότι ειπώθηκε το όνομα του παιδιού μου πριν το ανακοινώσω στην οικογένειά μου. Ήταν φίλοι μου και με ενόχλησε ότι το συνέχισαν. Θα μπορούσε ο Ετεοκλής να με ρωτήσει αν θα έχω θέμα που θα έπαιζε το προσκλητήριο. Αυτά τα πράγματα με ενοχλούν χειρότερα. Προσβάλλουν την οικογένειά μου. Να κάνω μήνυση; Και; Υποτίθεται ότι θέλουν σεβασμό κι έκαναν το χειρότερο, έβγαλαν το προσκλητήριο του παιδιού μου», πρόσθεσε.

Το γνωστό μοντέλο και σύντροφος της Ιωάννας Τούνη δεν έμεινε, όμως, εκεί… Αναφέρθηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου, την πρώην συνεργάτιδά του υποστηρίζοντας: «Δεν της έστειλα καλή επιτυχία, δεν έχουμε την καλύτερη επικοινωνία, χάλασε το θέμα. Εξαφανίστηκε. Δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και μηνύματα για το τι θα κάνουμε. Έφτασα τον Οκτώβριο να διαπραγματεύομαι την ίδια εκπομπή. Έμαθα τον Σεπτέμβριο ότι δεν θα είμαι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Ήταν δύσκολο όλο αυτό. Μου είπε θα μου απαντήσει μάλλον την Παρασκευή. Μάλλον αυτή η Παρασκευή με τις 27 ώρες, δεν έχει έρθει ακόμη αυτή η απάντηση».

«Κάθε χρόνο ακούω “ο Δημήτρης είναι καλό παιδί, δε θα μιλήσει”. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να μιλάμε για τους άλλους κι για όλα αυτά που κάνουν. Όλοι αυτοί που κουνάνε το χέρι τους δεξιά και αριστερά, κάνουν χειρότερα πράγματα. Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε κι εμείς που δουλεύουμε. Πρέπει να πεις αυτό που σε ενοχλεί… Θα ήταν πιο ντόμπρο να μου έλεγε η Σίσσυ ότι δε θα συνεχίσω, θα ήθελες εσύ να ενημερωνόσουν τον Σεπτέμβριο και να έψαχνες για δουλειά; Δεν αποχαιρέτησα τον κόσμο, δεν είπα ευχαριστώ για την συνεργασία, δεν μίλησα με τους συναδέλφους μου για να τους πω ευχαριστώ. Έχει μείνει αναπάντητο το ερώτημα για εμένα. Κι για τον κόσμο φαίνεται περίεργο. Ξεκινά η σεζόν και βλέπουν ένα άλλο άτομο στη τηλεόραση, εγώ τι θα απαντήσω; Μου φαίνονται όλα περίεργα, κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσω», κατέληξε.