MEDIA

Τι συμβαίνει με τα ριάλιτι σόου που δεν έχουμε δει ακόμη στον αέρα

Τι συμβαίνει με τα ριάλιτι σόου που δεν έχουμε δει ακόμη στον αέρα

Οι πρεμιέρες συνεχίζονται, ωστόσο υπάρχουν κάποιες εκπομπές που ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί

Σειρές, εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, βγαίνουν σταδιακά στον αέρα και κατακλύζουν κάθε ζώνη στο πρόγραμμα των καναλιών. Τι συμβαίνει, όμως, με κάποια από τα ριάλιτι σόου που έχουν ανακοινωθεί αλλά ακόμη δεν έχει οριστεί πρεμιέρα;

Στο μέτωπο του ALPHA, το «Secret Song» αναμένεται να διασκεδάσει και να συγκινήσει το κοινό τα βράδια του Σαββάτου. Με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού και ήδη στο συρτάρι κάποια επεισόδια, αναμένουμε να το δούμε επιτέλους στον αέρα! Η αλήθεια είναι ότι το εν λόγω φορμάτ θα βγει μέσα στο Νοέμβριο και θα προβάλλεται περίπου δύο φορές το μήνα.

Στόχος είναι να συντροφεύσει το κοινό μέχρι και τις αρχές του 2024 όπου τη σκυτάλη θα πάρει το «Just the 2 of us» με τον Νίκο Κοκλώνη. Να σημειωθεί, πάντως, ότι τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλατό και θα απολαύσουμε σε συγκινητικές στιγμές είναι η Κάτια Δανδουλάκη, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Νίνο, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Ζήνα Κουτσελίνη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Πέτρος Πολυχρονίδης, η Πέγκυ Ζήνα. η Σμαράγδα Καρύδη, η Κατιάνα Μπαλανίκα, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Μιχάλης Αεράκης και ο Γιώργος Καραμίχος.

Στον ΑΝΤ1, δύο είναι τα πρότζεκτ που ακόμη δεν έχουν μπει στον προγραμματισμό. «Προδότες» και «Dragon’s Den» έχουν πάρει έγκριση, το δεύτερο μάλιστα έχει γυριστεί, όμως η μυθοπλασία έχει προτεραιότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άφιξη της «Μάγισσας» και των υπόλοιπων σειρών στην prime time έχει αλλάξει τις προτεραιότητες των στελεχών και έτσι τα δύο σόου «πάνε» για το δεύτερο μισό της χρονιάς.

Οι ιθύνοντες αναμένουν και την έλευση των «Ράδιο Αρβύλα» στη ζώνη των 20.00, προκειμένου να δουν πώς θα ολοκληρωθεί-διαμορφωθεί η βραδινή ζώνη. Μετά από όλα αυτά, θα κληθούν να αποφασίσουν σε ποια ημέρα θα μπουν τα δύο προαναφερθέντα.

Την ίδια χρονική περίοδο, πάντως, θα παιχτεί και το «Your Face Sounds Familiar» με παρουσιάστρια τη Μπέττυ Μαγγίρα, γεγονός που «περιορίζει» ακόμη περισσότερο τις διαθέσιμες ημέρες προβολής.