MEDIA

Τα spoilers στις επιτυχημένες σειρές - Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές εξελίξεις 

Τα spoilers στις επιτυχημένες σειρές - Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές εξελίξεις 

Οι παραγωγές μυθοπλασίας έρχονται δυναμικά αυτή την εβδομάδα

Με τη μυθοπλασία να είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια της σεζόν, το κοινό αδημονεί για τις εξελίξεις στις αγαπημένες του σειρές. Η εβδομάδα, μάλιστα, ξεκινά δυναμικά με καθηλωτικές σκηνές και ανατροπές.

Έρωτας φυγάς, OPEN 20.00

Ο ερχομός του Φάνη ταράζει τη Νότα η οποία βάζει στόχο να τον ξεσκεπάσει. Παράλληλα, στο Κιάρι, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος προσέχοντας όσο μπορούν, αποφασίζουν να συναντηθούν, την ώρα που ο Ιάσονας κάνει ένα πολύ ακριβό δώρο στην αγαπημένη του Ουρανία. Η Μαργέτα έρχεται αντιμέτωπη με μεγάλες δυσκολίες που έχουν στο επίκεντρό τους την πολιτική της δραστηριότητα. Η Ευγενία είναι μια ανάσα μακριά από το να πιάσει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα στα πράσα. Θα τα καταφέρει;

O Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Τα χρέη του ζαχαροπλαστείου πληρώνονται μυστικά στον Σαρηγιάννη από ένα πρόσωπο που θέλει να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του… O Φώτης εμφανίζεται με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από ότι τον έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα και κάνει μια κίνηση που δεν περίμενε η Μιράντα να συμβεί. Ο Πάρης φεύγει από το μαιευτήριο και αφήνει μόνη της την Γεωργία, πριν ακόμα εκείνη μάθει την αλήθεια… Η Όλγα προσπαθεί να τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να μείνει κοντά στη Γεωργία. Άραγε θα τον πείσει; Ο Ντίνος και η Μιράντα καλούν τον Σίμο στο σπίτι τους για δείπνο. Κανένας από τους δυο όμως, δεν μπορεί να φανταστεί τι έχει σκοπεύει να κάνει ο Σίμος κρυφά από αυτούς μέσα στο σπίτι τους.

Σασμός, ALPHA 21.00

Η επιστροφή του Νικηφόρου τους αφήνει μουδιασμένους, όμως το νέο για την ενοχοποίηση του Φαρμάκη για το φόνο του Στεφανή δίνει δύναμη στη Βασιλική να ελπίζει. Αστέρης και Αργυρώ, έχοντας πάρει το «ναι» της Καλλιόπης για τους αρραβώνες, ανακοινώνουν τις προθέσεις τους στην οικογένεια, παρακολουθώντας εντυπωσιασμένοι την πλήρη μεταστροφή του Αντρέα. Εκείνος από την άλλη συνεχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι των σκοτεινών σχεδίων του. Ο Αντώνης προσπαθεί να εξακριβώσει τι σημαίνει το γράμμα του Φαρμάκη και το όπλο του φόνου που βρίσκεται στα χέρια του. Η γιαγιά αποφασίζει να πει το μυστικό του Αντρέα στη Μαρίνα, ενώ η Καλλιόπη είναι έτοιμη να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Μαθιό στον Νικηφόρο. Η συνάντηση της Εύας, όμως, με τον Παύλο ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στον φόβο.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Η ψυχολογία της Μαρίνας είναι πολύ κακή και ο Μάνος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί όπως μπορεί. Η Αννα δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την πρόταση γάμου του Πότη και ζητά τη γνώμη φίλων και γνωστών. Ο Πότης, από την άλλη, κρατά το καφενείο κλειστό μέχρι να λάβει την πολυπόθητη απάντηση. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα προτρέπουν τη Φιλιώ να πάει σε ψυχολόγο, αλλά εκείνη είναι αρνητική. Η Ιουλία αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στην Αμαλία και την προσεγγίζει φιλικά. Η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι ο φούρναρης έχει αντιγράψει τη συνταγή της Αρετής, αλλά τρέμει να της το πει από φόβο μην τους ρεζιλέψει σε ολόκληρη τη Μάνη. Ο Δημοσθένης συνεχίζει να βρίσκεται με την Ξένια, η οποία δείχνει να κρατά κρυφή ατζέντα. Την ίδια ώρα, το γλυκό του κουταλιού με την ελιά γίνεται ανάρπαστο και η Ασπασία βρίσκει, επιτέλους, διέξοδο σε κάτι δημιουργικό. Η Αννα, έπειτα από ώριμη σκέψη, αποφασίζει να πει το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση γάμου του Πότη.

Οι Πανθέοι, ΣΚΑΪ 21.00

Η αστυνομία αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τον φόνο του συμβολαιογράφου των Πανθέων, μα ο Μαρμάρης δείχνει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να καλύψει τα ίχνη του. Εντωμεταξύ, η Πέλλα τον αναζητεί απεγνωσμένα, ενώ ο Ισίδωρος, σοκαρισμένος από τη δολοφονία του συμβολαιογράφου, αδυνατεί να κατανοήσει την πλεκτάνη που έχει μπλεχτεί. Την ίδια ώρα, η Χρυσοστόμη μοιάζει αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να διώξει τη Μιρέλλα από το Γραμματικό, αλλά όπως είναι φυσικό, εκείνη θα περάσει στην αντεπίθεση. Κι ενώ ο Ανδρέας είναι απορροφημένος από τις δύσκολες καταστάσεις που ταράζουν τη ζωή του, ο Κίτσος προσπαθεί απεγνωσμένα να αποφύγει τον πειρασμό της Μάρμως με κάθε τρόπο.

Η Μάγισσα, ΑΝΤ1 21.00

Ο Μιχαήλ ζητά από τον Αντρέι να αναλάβει τις έρευνες για το φόνο του εγγονού του ενώ αρχικά οι υποψίες πέφτουν όλες πάνω στον Βρώτσο. Ο Αντρέι ανακρίνει όλο το προσωπικό ενώ η Θεοφανώ τραβά ιδιαίτερα την προσοχή του. Ο Κανέλλος ανακαλύπτει τα οστά του αδερφού του Τζανέτου φέρνοντας στην επιφάνεια μια σύγκρουση πολλών χρόνων με τον Μιχαήλ. Ο Πετρούνης βρίσκει τον Γάλλο αρχαιολόγο Μισέλ ντε Μποφόρ και τον οδηγεί στον πατέρα του, Σπήλιο, προκειμένου να τους βοηθήσει με την ανεύρεση του θησαυρού. Ο Μανόλης και η Αγάθη ταραγμένοι που η Θεοφανώ ανακάλυψε τη σπηλιά, που ζούσε η μητέρα της, αποφασίζουν να της πούνε την αλήθεια για το παρελθόν της.

Κάνε ότι κοιμάσαι, ΕΡΤ1 21.45

Ο Σταματάκης φοβάται ότι το περιστατικό του φόνου έχει τρομοκρατήσει την κόρη του. Η Αστυνομία διερευνά τώρα το ενδεχόμενο ο γυμναστής να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, το βράδυ της δεξίωσης, σε συνδυασμό με το αλκοόλ. Ένα βίντεο δείχνει τον υπεύθυνο ασφαλείας να επιστρέφει στον χώρο της δεξίωσης, λίγο πριν ανακαλυφθεί το πτώμα. Στο Αλεξανδρινό Κολλέγιο, ένας καβγάς οδηγεί την Έφη να αποκαλύψει στην Αμάντα ότι ο πατέρας της κατέθεσε εναντίον του διευθυντή. Τι έδωσε ο Λάμπης στη Λέτα εκείνο το βράδυ; Γιατί η μαθήτρια έχει αγχωθεί για το ενδεχόμενο να προκάλεσε η ίδια κακό στον γυμναστή; Ο Γιώργος ζητάει από τον Λάμπη να την αφήσει ήσυχη, εκείνος, όμως, τον απειλεί ότι θα μιλήσει για την ιδιαίτερη συμπάθεια που του είχε ο γυμναστής. Η Μπετίνα δεν μπορεί να ξεπεράσει τη θλίψη από τις φωτογραφίες του Λάκη με τη στρίπερ. Ο Τόλης την πετυχαίνει σε μια στιγμή εκτόνωσης και την παρηγορεί. Ο Λημνιός ενημερώνει την Καμβύση για μια μυστική έρευνα της Υπηρεσίας Πληροφοριών στις οικονομικές δραστηριότητες του πρώην άντρα της σε σχέση με ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην ανατολική Ευρώπη. Στον φόβο να έχει αντίκτυπο στην πολιτική της δραστηριότητα, η Καμβύση αισθάνεται ολοένα και μεγαλύτερη ασφάλεια με τον τρόπο που ο Λημνιός επεμβαίνει στη ζωή της. Έπειτα από πίεση της Άννας, ο Πέτρος τερματίζει τη σχέση του με τη Νάσια, αλλά εκείνη επιμένει. Ο Νικόλας δεν μπορεί να καταλάβει τη θλίψη της, αλλά έχει ήδη να αντιμετωπίσει και την ανασφάλεια της Πέρσας, η οποία δείχνει αβέβαιη για το τι θέλει από τη σχέση τους. Ποιος απειλεί τη Λέτα με μήνυμα για όσα έκανε το βράδυ του φόνου; Πώς θα κινδυνεύσει το κορίτσι;

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Ο Δημήτρης κρύβει από την Άννα το σημείωμα που βρήκε στο αυτοκίνητό του. Η απαίτηση του δολοφόνου να πάει η Άννα το μαχαίρι στο ξενοδοχείο τον έχει ταράξει. Ο μόνος που θα μάθει για αυτό είναι ο Ανδρέας και οι δυο τους θα προσπαθήσουν να οργανώσουν μια επιχείρηση για να πιάσουν τον δολοφόνο χωρίς την ανάμειξη της Άννας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Ο Αλέκος, θέλοντας να πάρει τη ζωή του πίσω, θα κάνει μία αναπάντεχη επίσκεψη στην Υβόννη. Τι θα γίνει όταν ο νέος διοικητής της ασφάλειας Πειραιά Κυριάκος Παπαδημητρίου, ανακαλύψει το μυστικό του Δημήτρη και του Ανδρέα για το σημείωμα;

Ο Γιατρός, ALPHA 22.40

Ο Ανδρέας προσπαθεί να μπει στο email του αλλά δεν θυμάται τους κωδικούς και ο μόνος τρόπος να ανοίξει τον λογαριασμό είναι να απαντήσει στην ερώτηση ασφαλείας που έχει βάλει: «κάτι καλό που σου κάνει κακό». Ο Απόστολος προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να μπει στα mail του καθώς δεν θεωρεί ότι είναι ακόμα έτοιμος να αντιμετωπίσει κάποιες αλήθειες από το παρελθόν του. Στο νοσοκομείο κάνει εισαγωγή ο αδερφός της Σοφίας, ο Κυριάκος έπειτα από ένα ατύχημα στην αναρρίχηση. Οι σχέσεις των δύο αδερφών δεν είναι και οι καλύτερες πράγμα που κάνει την Σοφία πολύ δύσπιστη μαζί του γιατί πιστεύει πως έχει μπλέξει με ναρκωτικά. Με τη βοήθεια του Ανδρέα ως διαμεσολαβητή η Σοφία και ο Κυριάκος καταφέρνουν να έρθουν κοντά και να μιλήσουν ειλικρινά για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Τέλος ο Ανδρέας καταφέρνει να μπει στο email του και έρχεται αντιμέτωπος με κάτι που τον διαλύει και τον κάνει να παραιτηθεί από το νοσοκομείο.

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Οι γιορτές πλησιάζουν στο χωριό των Ματάλων και ένα μεγάλο χίπικο πάρτι ετοιμάζεται στο Mermaid Café. Ο Διονύσης δυσκολεύεται να επιστρέψει στην καθημερινότητά του και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που προκύπτουν στις υποθέσεις του. Οι ιατρικές επισκέψεις της Υπατίας μαζί με τον Χάρι στα γειτονικά χωριά φτιάχνουν τη διάθεση της Υπατίας, καθώς της δίνουν σκοπό, λόγο και δύναμη. Μια ξαφνική αδιαθεσία της Κερασίας ανησυχεί τον Γράντο σχετικά με την υγεία της και ζητάει τη βοήθεια της Υπατίας.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Ενα φορτηγό, που έχει αργήσει, καθυστερεί την αναχώρηση του «Φοίνιξ». Η Ειρήνη ξαναζεί τον εφιάλτη της στα κύματα και ο φόβος της φουντώνει, αλλά η λογική υπερισχύει και επιβιβάζεται στο πλοίο. Ο Πέτρος προσπαθεί να κρυφτεί από την Αστυνομία και γνωρίζεται πάνω στο πλοίο με τον Αντώνη. Ενας συνεργάτης του Δημήτρη πιάνει τη Λίνα στο λιμάνι την ώρα που ετοιμάζεται να φύγει, ενώ ο Ορφέας επιμένει να ρωτάει τον Ιπποκράτη για την εξαφανισμένη μητέρα του. Ο Κυριάκος πετάει από τη χαρά του που πρόλαβε το πλοίο, ενώ ο Βασίλης και η Ασημίνα βλέπουν τον γάμο τους να κρέμεται από μία κλωστή… Πάνω στο βουνό, ένας βοσκός ανακαλύπτει το πτώμα του Γιάννη θαμμένο στην ερημιά. Την ίδια ώρα, το φορτηγό προλαβαίνει να μπει τελευταία στιγμή στο πλοίο και το «Φοίνιξ» σηκώνει άγκυρα. Ο Στελής, έντρομος, βλέπει την καταστροφή να έρχεται και σημαίνει συναγερμό...