MEDIA

Fame Story: Παίκτρια κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη - Τι απάντησε η στυλίστρια

Fame Story: Παίκτρια κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη - Τι απάντησε η στυλίστρια

Χαμός στο live του Fame Story με τη Χριστίνα να καταγγέλλει ότι «της όρμηξε» η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Αντιπαράθεση σημειώθηκε στο τρίτο live του Fame Story, όταν μία από τις παίκτριες του μουσικού reality, η Χριστίνα, κατήγγειλε την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη για επιθετική συμπεριφορά απέναντί της.

Έπειτα από την εμφάνιση της και την ερμηνεία της, η Χριστίνα μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Δεν έχω καμία ανασφάλεια και δεν αμφιβάλω ότι κάποιος θέλει να με κάνει σταρ. Αν όμως θέλει να με κάνει σταρ και να μου επιτίθεται και να μου δημιουργεί ψυχολογικά, δεν συμφωνώ ότι εγώ έτσι γίνομαι σταρ καθόλου. Η κα. Κατσαΐτη υπέθεσε ότι εγώ διάλεξα το ρούχο και μου όρμησε! Δεν την κατάλαβα, δεν την είχα αντιληφθεί καν στο οπτικό μου πεδίο και μου τραβούσε το ρούχο και με πρόσταζε να το βγάλω».

Λίγη ώρα αργότερα η ίδια η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα του Fame Story, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της γύρω από το επεισόδιο.

«Το πιο στενάχωρο για μένα είναι να ακούω πράγματα που ανήκουν στη φαντασία και όχι στην πραγματικότητα και με στενοχωρεί περισσότερο όταν τα ακούω από ένα νέο παιδί και δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς πώς συμπεριφέρεται», ανέφερε αρχικά η γνωστή στυλίστρια.

«Στη δουλειά μου έχω προσπαθήσει μόνο για το καλύτερο. Αυτό που της πρότεινα από την προηγούμενη βδομάδα ήταν απλά να δοκιμάσει ένα ρούχο στο stage και τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρω τι να πω, έχω μείνει έκπληκτη για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε», συνέχισε λέγοντας.

«Ήμουν απέναντί της και της έλεγα: μίλα μου με ευγένεια και σε παρακαλώ πολύ βγάλε το ρούχο. Ακούμπησα την τιράντα του ρούχου και μου είπε ότι δεν πρέπει να την ακουμπάω. Αυτή ήταν η πραγματικότητα», κατέληξε.