MEDIA

Από το «Maestro» σε νέες σειρές - Ποιοι ηθοποιοί ετοιμάζονται για ρόλους έκπληξη

Από το «Maestro» σε νέες σειρές - Ποιοι ηθοποιοί ετοιμάζονται για ρόλους έκπληξη

Ταλαντούχοι πρωταγωνιστές από τη σειρά του Χριστόφορου  Παπακαλιάτη... μετακομίζουν σε άλλα κανάλια

Η σειρά «Maestro» κέρδισε το κοινό και τους συνδρομητές του Netflix και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει με έναν καταιγιστικό δεύτερο κύκλο. Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται στους Παξούς για γυρίσματα και οι πρώτες φωτογραφίες, που δημοσιεύονται στα social media, είναι εντυπωσιακές.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης, θα επανέλθουν ενώ ο Γιάννης Τσορτέκης θα κάνει πέρασμα στο πλαίσιο των flashbacks.

Παράλληλα με το «Maestro», κάποιοι από τους ηθοποιούς θα βρίσκονται σε νέες παραγωγές μυθοπλασίας. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσορτέκης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα παραγωγή του ALPHA, «Σκαραβαίος». Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα ενσαρκώσει έναν αστυνομικό ενώ η πρεμιέρα έχει οριστεί για το δεύτερο μισό της χρονιάς. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο συγγραφέας και σκηνοθέτης, Σταύρος Στάγκος, ενώ ο μοναδικός Τσορτέκης αναμένεται να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα με το καλλιτεχνικό του εκτόπισμα.

Ένας ακόμη πρωταγωνιστής του «Maestro» που θα το «παίξει» σε διπλό ταμπλό είναι ο Αντίνοος Αλμπάνης. Το εν λόγω πρότζεκτ είναι παραγωγής Barking Well Media και φέρει την υπογραφή του Μάριου Ιορδάνου και της Σοφίας Καζαντζιάν. Τα γυρίσματα ξεκινούν αυτή την περίοδο και στόχος είναι το σίριαλ να βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της χρονιάς, αρχικά από Nova και μετά από το STAR. Ο Αντίνοος, όπως συζητιέται, θα έχει έναν ρόλο έκπληξη και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα απασχολήσει όπως κάνει πάντα!

Να σημειωθεί ότι στην ίδια σειρά θα βρίσκεται και η Λένα Παπαληγούρα, την οποία θα δούμε να κάνει ένα πέρασμα από τον δεύτερο κύκλο του «Maestro» στις αρχές του 2024. Συγκεκριμένα, θα ενσαρκώσει την αδελφή του Αντίνοου που έρχεται για να δώσει λύσεις σε αρκετά προβλήματά του.