MEDIA

ΕΡΤ: Τι συμβαίνει με τον «3ο όροφο» και τον Αντώνη Καφετζόπουλο

ΕΡΤ: Τι συμβαίνει με τον «3ο όροφο» και τον Αντώνη Καφετζόπουλο

O καταξιωμένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε με σκληρά λόγια για την ΕΡΤ

Ο «3ος όροφος» είναι μία από τις παραγωγές μυθοπλασίας της νέας σεζόν της ΕΡΤ1, με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Ο τελευταίος παραχώρησε συνέντευξη στο «Breakfast@star», όπου απασφάλισε κατά της ΕΡΤ για το γεγονός ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι είχε συμφωνηθεί.

«Με την Λυδία Φωτοπούλου ήταν κάτι που το θέλαμε κι οι δύο και το κάναμε με όσο καλύτερο τρόπο και μεράκι είχαμε. Έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα από πέρυσι. Η ΕΡΤ έκανε μία πατάτα. Ενώ παρήγγειλε κάτι, που ήταν ένα δεκαπεντάλεπτο την ημέρα, μετά δεν είχαν τι να βάλουν ανάμεσα στις σειρές τους κι αποφάσισαν να βάλουν δύο επεισόδια. Οπότε θα τελειώσουν πιο νωρίς. Ας τα πακετάρουν κι ας τα βάλουν εκεί που νομίζουν», είπε.

«Πήραν στα χέρια τους κάτι, το οποίο δεν εκτίμησαν και αυτό είναι δικαίωμα κάποιου να μην τιμά κάτι. Ως εκ τούτου το σπαταλήσανε και το σκορπίσανε. Δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω τι γίνεται στην ΕΡΤ. Υπήρξε μία απαξίωση σε αυτό το πράγμα. Όταν σε απαξιώνουν, δεν έχεις διάθεση να συζητήσεις ξανά με ανθρώπους που σε απαξιώνουν. Λες ας τραβήξουν αυτοί τον δρόμο τους κι εγώ τον δρόμο μου», πρόσθεσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Η ΕΡΤ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε από την αρχή αποφασίσει ο «3ος όροφος» θα προβληθεί για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. Ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα «κοψίματος». Είναι μία σειρά που θα ολοκληρώσει κανονικά τον αριθμό γυρισμένων επεισοδίων της και δεν θα συνεχίσει.