MEDIA

Τηλεθέαση: Πώς κυλά η εβδομάδα για τη Ζαρίφη – Ποιος σαρώνει στη μεσημεριανή ζώνη

Τηλεθέαση: Πώς κυλά η εβδομάδα για τη Ζαρίφη – Ποιος σαρώνει στη μεσημεριανή ζώνη

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει εισβάλλει στην εν λόγω ζώνη και διεκδικεί το δικό της μερίδιο τηλεθέασης

Ο ανταγωνισμός δυναμώνει στη μεσημεριανή ζώνη, καθώς μία ακόμη άφιξη διαμορφώνει εκ νέου την κατάταξη στους πίνακες τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη με την «Οδό Ζαρίφη 2» έχει κάνει πρεμιέρα από τη Δευτέρα και φαίνεται ότι έχει κερδίσει ένα μικρό αλλά σημαντικό μερίδιο από τον κόσμο.

Χθες, Τετάρτη, η εκπομπή έκανε 5,8% στο σύνολο και 6,7% στο δυναμικό κοινό. Στη μεσημεριανή ζώνη, όμως, υπάρχει ξεκάθαρη νικήτρια. Η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Rouk Zouk» στον ΑΝΤ1 σαρώνει, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη χθεσινή ημέρα όπου έκανε 18% στο σύνολο και 21,8% στους τηλεθεατές 18-54.

Το «Shopping star», με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σημείωσε 11,5% και 12% αντίστοιχα ενώ το «My style rocks» του ΣΚΑΪ συγκέντρωσε 10% σε σύνολο και δυναμικό κοινό.

Η Ελένη Μενεγάκη με την εκπομπή «Ελένη», για την οποία γίνεται μεγάλη συζήτηση τις τελευταίες ημέρες για το αν θα συνεχίσει στο MEGA, έκανε 8,4% στο σύνολο και 6,1% στο δυναμικό κοινό. Το «T-live», με την Τατιάνα Στεφανίδου, κράτησε παρέα στο 9,7% του συνόλου και στο 7% των τηλεθεατών 18-54.

Την ίδια ώρα, το «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ κατέγραψε 6,3% στο σύνολο και 4,7% στο δυναμικό κοινό ενώ η «ΠΟΠ μαγειρική» στην ίδια συχνότητα 4,5% και 2,3%.