MEDIA

Φαίη Σκορδά: Τι σκέφτεται για το τηλεοπτικό της μέλλον μετά τη λήξη του συμβολαίου της

Φαίη Σκορδά: Τι σκέφτεται για το τηλεοπτικό της μέλλον μετά τη λήξη του συμβολαίου της

Η Φαίη Σκορδά είναι από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν το επόμενο διάστημα

Ιδιαίτερη συζήτηση γίνεται, τις τελευταίες ημέρες, για τα συμβόλαια του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Ελένης Μενεγάκη που λήγουν τον Ιούνιο του 2024. Οι φήμες για το τι μέλλει γενέσθαι σε ΑΝΤ1 και MEGA βάζουν φωτιά και όλα αυτά σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ.

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να πάρει τον λόγο και να ξεκαθαρίσει τα όσα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και μιλούν για συνεργασία της ίδιας και του Γρηγόρη. «Παύει να είναι πια αστείο από τη στιγμή που ανοίγει τόσο πολύ η κουβέντα. Είναι φυσιολογικό όταν πλησιάζει το τέλος ενός συμβολαίου και κάποιος κάνει τηλεοπτικό ρεπορτάζ, να το ψάξει… Αυτή η κουβέντα όμως του Γρηγόρη με το MEGA υπήρχε από πέρσι. Εμείς λοιπόν το είχαμε συζητήσει στην εκπομπή από πέρσι σαν πληροφορία. Αν έχεις ζήτηση, Γρηγόρη μου, και σε θέλουν όλα τα κανάλια, δεν σε φταίω εγώ. Αν έχει βγει προς τα έξω η πληροφορία ότι τον καλοβλέπουν από το MEGA, οι δημοσιογράφοι το ψάχνουν», τόνισε η Φαίη.

«Εγώ, προφανώς, κάνοντας πλάκα αναφέρθηκα σε αυτή τη συνάντησή μας. Ήταν μία συνάντησή μας στο αεροδρόμιο, που συζητούσαμε πώς ήταν παλιά τα πρωινά, πώς είναι σήμερα, πώς έχουν εξελιχθεί. Όντως έχει αλλάξει η δομή των πρωινών εκπομπών, που η βάση τους παλαιότερα ήταν η ψυχαγωγία. Αυτές τις εκπομπές αγαπώ εγώ πολύ και ο Γρηγόρης και λέγαμε τι ωραία που θα ήταν να κάναμε κάτι τέτοιο μαζί αλλά σε ένα επίπεδο φιλικής κουβέντας, ρητορικό», υποστήριξε.

Μάλιστα, με αφορμή τα παραπάνω, αναφέρθηκε και στη δική της λήξη συμβολαίου τον Ιούνιο ξεκαθαρίζοντας ότι θα κληθεί να αποφασίσει εάν θα πάει για ακόμα μια τριετία στην πρωινή ζώνη, ή θα επιλέξει να κάνει κάτι διαφορετικό τηλεοπτικά όπως το βραδινό.