MEDIA

Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για το επόμενο διάστημα - Τι θα γίνει «Dragons Den» και Your Face Sounds Familiar

Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για το επόμενο διάστημα - Τι θα γίνει «Dragons Den» και Your Face Sounds Familiar

ΑΝΤ1: Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει στα σκαριά πολλά πρότζεκτ… 

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε με θετικό πρόσημο για τον ΑΝΤ1, αφού υπάρχουν προγράμματα και παρουσιαστές που κόβουν πρώτοι το νήμα της τηλεθέασης. Ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό», η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Rouk Zouk», η «Μάγισσα» στη βραδινή ζώνη, κάνουν τα στελέχη να χαμογελούν και να «σηκώνουν μανίκια» για τη συνέχεια.

Στη λίστα των ιθυνόντων υπάρχουν αρκετά πρότζεκτ, τα οποία όπως όλα δείχνουν θα βγουν στον αέρα τους επόμενους μήνες.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» έχουν κλειδώσει τη θέση τους, τα βράδια στις 20.00. Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, από την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, δεν θα αφήσουν σε χλωρό κλαρί τους πάντες και τα πάντα, σατιρίζοντας, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, όλα τα θέματα της πολιτικής, κοινωνικής και τηλεοπτικής επικαιρότητας. Η μακροβιότερη και πιο ξεχωριστή ψυχαγωγική εκπομπή θα συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία για 17η σεζόν.

Στο συρτάρι των Αντενικών υπάρχει και ο δεύτερος κύκλος του «Dragon’s Den». Αν και η ανακοίνωση για τη νέα σεζόν είχε βγει στον αέρα τον περασμένο Ιούλιο, ακόμη δεν έχει κάνει πρώτη επίσημη.

Όπως όλα δείχνουν, το πρότζεκτ θα προβληθεί στις αρχές του 2024 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Έξι κορυφαίοι και καταξιωμένοι Έλληνες επενδυτές θα αποτελούν την ομάδα των DRAGONS: Ο Χάρης Βαφειάς, ο Λέων Γιοχάη, ο Demetrios Mallios, ο Τάσος Οικονόμου, η Λιλή Περγαντά και η Μαρία Χατζηστεφανή, είναι έτοιμοι να στηρίξουν τους Έλληνες επιχειρηματίες, και να τους δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Τον περασμένο Ιούλιο, όμως, ανακοίνωση υπήρξε και για τον δεύτερο κύκλο του τηλεπαιχνιδιού «Οι Προδότες» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Αν και δεν υπάρχουν γυρισμένα επεισόδια, οι πληροφορίες θέλουν το φορμάτ να βγαίνει στον αέρα το 2024.

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει για το «Your Face Sounds Familiar». Τις επόμενες εβδομάδες θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, καθώς πρόκειται για ένα αρκετά ακριβό φορμάτ που απαιτεί παράλληλα αρκετούς celebrities και μία δυνατή κριτική επιτροπή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, αν βγει, παρουσιάστρια θα είναι η εκρηκτική Μπέττυ Μαγγίρα.