MEDIA

Παναγιώτης Στάθης: Έδωσε απαντήσεις για τη σχέση του με τον Δημήτρη Καμπουράκη - Τι συμβαίνει

Παναγιώτης Στάθης: Έδωσε απαντήσεις για τη σχέση του με τον Δημήτρη Καμπουράκη - Τι συμβαίνει

Ο Παναγιώτης Στάθης απάντησε σε όσους ανέφεραν ότι δεν έχει καλές σχέσεις με τον πρώην συνεργάτη του…

Τις προηγούμενες ημέρες η αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη από το OPEN συζητήθηκε έντονα, καθώς προέκυψε ξαφνικά. Το κανάλι, με μία ανακοίνωση, γνωστοποίησε την είδηση ενώ ακολούθησε δελτίο τύπου με δηλώσεις του Δημήτρη που εξηγούσε ότι η εν λόγω απόφαση σχετίζεται με λόγους υγείας.

Τα 24ώρα που ακολούθησαν των ανακοινώσεων, υπήρξαν ρεπορτάζ και δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχώρησε από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» γιατί δεν είχε καλές σχέσεις με τον Παναγιώτη Στάθη.

Ο παρουσιαστής, το πρωί της Δευτέρας, στην έναρξη του μαγκαζίνο, δεν άφησε ασχολίαστα τα προαναφερθέντα ξεκαθαρίζοντας: «Να του ευχηθώ να είναι όλα καλά, καλή συνέχεια και κυρίως περαστικά».

«Είδατε τις ανακοινώσεις του σταθμού και του Δημήτρη. Να πω βέβαια, ότι είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Δημήτρη, ανέφελη συνεργασία, επιτυχημένη θεωρώ, πάρα πολύ επιτυχημένη. Να πω ακόμα ότι μου προκαλούν θλίψη αναφορές ότι τσακώθηκα με τον Δημήτρη, άκουσα μάλιστα ότι δεν του ευχηθήκαμε χρόνια πολλά. Εντάξει, ανοησίες είναι όλα αυτά», είπε ο Παναγιώτης Στάθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Καμπουράκης ήταν αυτός που θέλησε να βγάλει ανακοίνωση προκειμένου να αποφευχθεί η έντονη φημολογία για το τι έχει συμβεί. «Μια ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου, όχι δραματική αλλά επίπονη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μου. Κατόπιν αυτού, συμφωνήσαμε από κοινού με τη διεύθυνση του ΟΡΕΝ ότι θα μου είναι πλέον αδύνατο να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μιας τετράωρης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, που ξεκινά πολύ νωρίς και δημιουργεί σοβαρή σωματική και πνευματική καταπόνηση.

Αφήνω τον σταθμό εκφράζοντας ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στον διευθυντή Ενημέρωσης κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, στον συμπαρουσιαστή και εξαιρετικό φίλο Παναγιώτη Στάθη με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, καθώς και σε όλους τους συντελεστές-εργαζόμενους της επιτυχημένης εκπομπής Ώρα Ελλάδος. Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε και ότι πλέον υπάρχει η σύνταξη. Ευχαριστώ», ανέφερε ο Δημήτρης Καμπουράκης στην ανακοίνωσή του.