MEDIA

Γιώργος Πατούλης: Ο γιος του είναι φαντάρος στην Καρδίτσα

Γιώργος Πατούλης: Ο γιος του είναι φαντάρος στην Καρδίτσα

Ο Γιώργος Πατούλης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο του

Ο Γιώργος Πατούλης φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τον 18χρονο γιο του Αλέξανδρο και τις σχέσεις του σήμερα με την πρώην σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη.

«Ο γιος μου είναι 18 χρονών και είναι φαντάρος. Είναι από τα παιδιά που θεώρησαν ότι πρώτα πρέπει να υπηρετήσει την πατρίδα. Ο στόχος του είναι να πάει στην Κύπρο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εκπαίδευση στην Καρδίτσα. Θέλησε ο ίδιος να πάει στην Κύπρο και θέλει να σπουδάσει νομική ή ιστορία της τέχνης. Παλιότερα έλεγε ότι θέλει να γίνει γιατρός και μετά δήμαρχος. Ο γιος μου ζούσε μαζί μου, αλλά και με τη μητέρα του είχε μία θερμή σχέση», είπε ο Γιώργος Πατούλης.

O Γιώργος Πατούλης πρόσθεσε για τις σχέσεις του με τη Μαρίνα Πατούλη: «Όταν τελειώνει μία σχέση, είναι αλήθεια –ειδικά όταν υπάρχει κι ένα παιδί- πως πρέπει να υπάρχει και η συνεννόηση και η συμφωνία. Αυτό υπάρχει. Μιλάμε, εχθροί είμαστε; Όλοι περνάμε τα προσωπικά μας, αυτό είναι ανθρώπινο. Από την άλλη, υπάρχει μία περίοδος που κοιτάς τη ζωή σου, να ορθοποδήσεις και να συνεχίσεις».

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου: «Αν υπάρξει λόγος, θα γίνει κι αυτό. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι συγκεκριμένο. Όλοι έχουμε μία προσωπική ζωή. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει, κατά την άποψή μου, η προσωπική μου ζωή».