Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα: Το τρυφερό φιλί σε νυχτερινή τους έξοδο

Η κάμερα έπιασε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να ανταλλάζει ένα «καυτό» φιλί με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα, κατά τη διάρκεια κοινής τους εξόδου.

Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα: Το τρυφερό φιλί σε νυχτερινή τους έξοδο
1'

Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα πραγματοποίησαν άλλη μια κοινή έξοδο το βράδυ της Τετάρτης και ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τις κινήσεις τους.

Ο 83χρονος νομικός βρέθηκε έξω από το θέατρο όπου παίζει η σύντροφός του και πρώην παίκτρια του My Style Rocks και έπειτα οι δυο τους έφυγαν στη συνέχεια μαζί.

Την ώρα που δείπνιζαν, το ζευγάρι βρέθηκε πολύ κοντά και αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί μπροστά στην κάμερα.

«Δεν με έχει ενοχλήσει, μου φαίνεται περίεργο που ασχολούνται όλοι με τη σχέση μου, δεν μπορώ να το κατανοήσω γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από το με ποιον σχετίζεται και τι κάνει κάθε Γεωργία», δήλωσε η Γεωργία Σιακαβάρα για το γεγονός ότι η σχέση τους απασχολεί καθημερινά τις εκπομπές και οι κάμερες τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε πως: «Ήρθα να κάνω μια βόλτα στη στοά. Ενδιαφέρει τον κόσμο αυτή τη στιγμή τι κάνω εγώ; Γιατί τον ενδιαφέρει; Πώς ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή μου; Να με βρίζουν στα sites; Έτσι ασχολούνται; Δεν ασχολούνται. Με βρίζουν. Κι εγώ είναι κατά της βίας. Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο είναι παροιμία. Εσάς δεν σας ενοχλεί αν σας βρίζουν; Η σχέση μου αφορά μόνο εμένα, δεν αφορά το κοινό. Δεν με απασχολούν ούτε αυτοί, ούτε εσείς. Κανείς δεν με απασχολεί».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή