MEDIA

Από τον Έρωτα Φυγά στο Ναυάγιο – Τι θα δούμε απόψε σε 11 σειρές

Από τον Έρωτα Φυγά στο Ναυάγιο – Τι θα δούμε απόψε σε 11 σειρές

Οι αγαπημένες σειρές ξεκινούν την εβδομάδα δυναμικά

Επεισόδια που θα συζητηθούν και σκηνές που θα καθηλώσουν έρχονται απόψε στις αγαπημένες σειρές της TV .

Έρωτας Φυγάς, OPEN 20.00

Η εξαφάνιση της Μαργέτας έχει σκορπίσει τον πόνο σε όλη την οικογένεια, η οποία κάνει τα πάντα για να την βρει. Συγχρόνως, η σχέση του Ιάσονα και του Μάρκου αλλάζει μορφή, ενώ η Αλεξάνδρα έχει για πρώτη φορά στο σπίτι της εκτός από τα δικά της παιδιά και το παιδί του Μάρκου. Όσο η Γεωργία παραμένει αναίσθητη στο νοσοκομείο, η Ρηνιώ έρχεται αντιμέτωπη με την δύσκολη απόφαση αν θα συνεχίσει την σχέση της με τον Νικόλα ή όχι.

O Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Ο Σίμος μεταφέρει τα νέα στη Βικτώρια προκαλώντας της μεγάλη ταραχή. Τι θα κάνει εκείνη τώρα που τα δεδομένα έχουν αλλάξει και οι δυναμικές έχουν αντιστραφεί; Ο Ντίνος είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος, ώστε να βρει η Μιράντα τη χαμένη της κόρη, αλλά δεν θέλει να την αναστατώσει μέχρι να τα καταφέρει. Από την άλλη, η Πολυξένη προλαβαίνει ένα μεγάλο κακό που πάει να κάνει η Αμαλία. Η Στέλλα τρώει ακόμα μία «σφαλιάρα», αυτήν τη φορά όμως όχι από τον Χριστόφορο, αλλά από τον Ρένο. Η Ολγα και ο Πάρης έρχονται αντιμέτωποι, επιτέλους, με τη σκληρή αλήθεια… Ενώ η Δωροθέα προβληματίζεται από μία πληροφορία που μαθαίνει από τον Πάρη για τον Μάρκο.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Ο Φίλιππος νιώθει τύψεις που η μητέρα του αναγκάστηκε να σκοτώσει τον Σωτήρη για να του σώσει τη ζωή. Η Αριάδνη πέφτει θύμα κακοποίησης από τον Στράτο, αλλά φοβάται να τον καταγγείλει στην Αστυνομία, καθώς είναι μπλεγμένος σε κυκλώματα. Ο Λυκούργος προσπαθεί να μάθει από τη Χάιδω γιατί ο Σωτήρης ήθελε γδικιωμό. Η Χάιδω αποφεύγει να του απαντήσει και προσποιείται πως της ανέβηκε η πίεση για να κερδίσει χρόνο. Η Αναστασία αποκαλύπτει στην Αρετή τη σχέση της με τον Αποστόλη κι εκείνη σκάει από τη ζήλια της. Η Δήμητρα και ο Κουράκος πηγαίνουν για φαγητό στην Καλαμάτα και τους βλέπει ο Δημοσθένης. Ο Λυκούργος καταφέρνει, τελικά, να μάθει την αλήθεια από τη Χάιδω.

Οι Πανθέοι, ΣΚΑΪ 21.00

Η Σεβαστή αφού δει τον Κίτσο στην Κόρινθο, αρχίζει να υποπτεύεται πως και η Μάρμω είναι ενήμερη για την παρουσία του. Κι όσο εκείνη προσπαθεί να ξεφύγει από το βλέμμα της Σεβαστής για να ξεκλέψει μερικές στιγμές μαζί του άλλο τόσο φουντώνουν και οι υποψίες της Σεβαστής. Ο Ανδρέας, στο μεταξύ, προσπαθεί να αποτρέψει τον Μεταξά να απομακρύνει τη Σοφία απ’ τα Γιάννενα. Η Χρυσοστόμη, στην προσπάθειά της να συμφιλιωθεί με τη Μιρέλλα, της ζητά συγγνώμη και της εγγυάται πως θα στηρίξει τα σχέδιά της με τον Ισίδωρο.

Σασμός, ALPHA 21.00

Ο θάνατος του Νικηφόρου έχει ανοίξει πληγές που δεν κλείνουν. Ο Αντρέας με τον Τηλέμαχο προσπαθούν να βρουν τρόπο να φυγαδεύσουν τον Λάζαρο, ενώ η Μαρίνα κόβει δεσμούς με τους Βρουλάκηδες. Η Αργυρώ με τον Αστέρη αποφασίζουν να φύγουν για την Αυστραλία. Από την άλλη πλευρά η Καλλιόπη αναλαμβάνει η ίδια τα αντίποινα για τους Σταματάκηδες, ενώ παπάς, Παύλος και Αντώνης προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες της για συγκάλυψη αναζητώντας τον συγκρατούμενο του Βασίλη. Η Βασιλική ζητά από τον Μαθιό εκδίκηση πάση θυσία.

Η Μάγισσα, ΑΝΤ1 21.00

Αύγουστος 1816. Μετά την έκρηξη ενός ηφαιστείου στην Ινδονησία, το κρύο και η καταχνιά έχουν καταπιεί τη Μάνη, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη. Πείνα, τρόμος, λιμός… Οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες βρίσκονται σε πόλεμο. Ο γάμος του Μάρκου και της Μεταξίας ύστερα από πρόταση της Γερακίνας θα δώσει τέλος σε μια αντιπαλότητα που δεν θα είχε κανέναν νικητή, αλλά ένας παράνομος έρωτας θα γεννηθεί και μαζί του θα φέρει τον όλεθρο στον πύργο των Λασκαραίων.

Κάνε ότι κοιμάσαι, ΕΡΤ1 21.45

Το αποδεικτικό υλικό του Νικόλα εναντίον του Λημνιού είναι ακλόνητο και όλα δείχνουν, προς το παρόν, ότι κατάφερε να τον στριμώξει. Ο Νικόλας επιμένει ότι ο Σταματάκης γνώριζε για την παράνομη σχέση της γυναίκας του με τον Κάσδαγλη και ότι τους χρησιμοποιεί, εδώ και μήνες, για κάποιο άλλο σχέδιό του. Η Μπετίνα αποκαλύπτει στον Λάκη την αλήθεια για το παιδί της που υιοθετήθηκε, όταν εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη. Ο Νικόλας συνεχίζει να επιμένει στην έρευνα για τον βιασμό της Μαργαρίτας, αλλά συναντά εμπόδια από τον Σταματάκη που θέλει να το διερευνήσει με τους δικούς του τρόπους. Τον ενοχλεί που στον καβγά τους η Πέρσα φαίνεται να καλύπτει την άλλη πλευρά. Η αποκάλυψη ότι η Μαργαρίτα είχε πάει με τη θέλησή της στο σπίτι του Σταύρου για να του πουλήσει ένα παράνομο πρόγραμμα για χακάρισμα, περιπλέκει την υπόθεση του βιασμού της. Το κορίτσι, όμως, αρνείται να μιλήσει στον Νικόλα ανοιχτά, παρόλο που ξέρει ότι είναι σύμμαχός της.

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Ενώ η ζωή της Άννας και των υπόλοιπων αιχμαλώτων κινδυνεύει και οι έρευνες συνεχίζονται, ο Δημήτρης και η οικογένεια της Άννας καταρρέουν. Η απόγνωση οδηγεί τον Δημήτρη συνεχώς σε εντάσεις και τσακωμούς με τους γύρω του. Η Άννα προσπαθεί να γίνει η «φωνή της λογικής» ανάμεσα στους αιχμαλώτους, ώστε να μη γίνουν κι αυτοί...τα επόμενα «θύματα του πηγαδιού». Οι αναλύσεις στο εγκληματολογικό φέρνουν πιο κοντά την ομάδα στην εύρεση του δράστη. Μια απόπειρα αυτοκτονίας, μια καταδίωξη και μια νέα είσοδος στο υπόγειο θα ανατρέψουν τις ισορροπίες. Ο Δημήτρης με τον Σταύρο και τον Αντρέα είναι πολύ κοντά στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δολοφόνου. Θα τον βρουν; Θα προλάβουν να τους σώσουν;

Ο Γιατρός, ALPHA 22.40

Ο Ανδρέας φαίνεται προβληματισμένος που ξεχνάει όλο και περισσότερα πράγματα ακόμα και 15 χρόνια πριν και αποφασίζει να σταματήσει τα φάρμακα. Την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο φτάνει η αδερφή του Μιχάλη, η Στέλλα, την ύπαρξη της οποίας κρατούσε μυστική απ’ όλους. Με την αδερφή του είναι δίδυμα, αλλά αυτή έχει σύνδρομο Down, κάνοντας τον Μιχάλη να της φέρεται σαν να είναι μικρό παιδί. Όταν ο Ανδρέας, στην προσπάθειά του να μάθει το μυστικό που κρύβει η Στέλλα, της προκαλεί λιποθυμικό επεισόδιο, ο Μιχάλης βγαίνει εκτός εαυτού και το λέει στο Μάρκο που έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ανδρέα απ’ το νοσοκομείο. Ο Δημήτρης δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του στη Δανάη και ο Ανδρέας αποφασίζει να τον βοηθήσει σκαρώνοντας μια “τυχαία” συνάντηση των δυο τους στο μπαράκι που συχνάζουν συνήθως μετά το νοσοκομείο ζητώντας και τη βοήθεια της Σοφίας. Ο Λεωνίδας με την Εύα αναλαμβάνουν έναν ασθενή με άνοια και της Εύας της ξυπνάνε μνήμες από την μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια εδώ και μερικά χρόνια.

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Η πρώτη μέρα του νέου έτους ξεκινάει για τους κατοίκους των Ματάλων, με χαρούμενη διάθεση, για μια νέα αρχή. Ο Διονύσης αρχίζει να ανακτά τη χαμένη του αισιοδοξία και πιέζει τον Παύλο για αποτελέσματα όσον αφορά την άδεια του ξενοδοχείου. Παράλληλα, προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον Γράντο, μετά από την πρόσφατη ένταση ανάμεσά τους. Η υγεία του Νικήτα ανησυχεί τη γυναίκα του και τη Νικολίνα, καθώς εμφανίζει τα πρώτα σημάδια άνοιας και δεν γνωρίζουν πώς να τον βοηθήσουν. Η Υπατία και ο Χάρι επιστρέφουν στις ιατρικές τους επισκέψεις και τη φροντίδα των κατοίκων των γειτονικών χωριών, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Ο Πέτρος προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τον Θόδωρο για τα μπλεξίματα του Αντώνη. Ο Διονύσης φέρνει τη Λίνα για φωτογράφιση στο στούντιο με πονηρούς σκοπούς, ενώ ο Στελής δέχεται μία απρόσμενη, συγκινητική επίσκεψη από δύο διασωθέντες του ναυαγίου. Ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα αναζητούν την Ειρήνη, η οποία έχει εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνη. Ο Ιπποκράτης καλεί απελπισμένος τα νοσοκομεία της πόλης φοβούμενος το χειρότερο. Οι ελπίδες του Μάκη αναπτερώνονται όταν η Λίνα κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στην αυλή του. Ο Παντελίδης εκβιάζει τη σιωπή του Άγγελου υποσχόμενος να τον βοηθήσει στο θέμα της μετάταξης που τόσο επιθυμεί. Οι δύο εγκληματίες απάγουν τον Πέτρο και προσπαθούν να του αποσπάσουν με τη βία πληροφορίες για τη χαμένη εικόνα.