MEDIA

MEGA: Εκπομπές και σειρές που ετοιμάζονται

MEGA: Εκπομπές και σειρές που ετοιμάζονται

Τα σχέδια του MEGA για τη φετινή χρονιά δεν έχουν τέλος…

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζουν να δουλεύουν οι μηχανές στο MEGA, προκειμένου το επόμενο διάστημα να βγουν στον αέρα τα προγράμματα που έχουν στα σκαριά.

Το «Night Out», με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 00.20. Τα φώτα στην ταράτσα του πιο εναλλακτικού late night show ανάβουν 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ο Θεοχάρης επιστρέφει ανανεωμένος και γεμάτος θετική ενέργεια να υποδεχτεί τους ξεχωριστούς καλεσμένους του. Για τρίτη χρονιά, το «Night Out» αναλαμβάνει να βάλει χρώμα, κέφι και παιχνιδιάρικη διάθεση στις νύχτες μας. Αγαπημένα πρόσωπα από την τηλεόραση και τη showbiz αποδέχονται την πρόκληση να λάβουν μέρος σε απολαυστικά παιχνίδια, αλλά και να αποκαλύψουν άγνωστες πτυχές της ζωής και της προσωπικότητάς τους.

Μέσα στο Νοέμβριο αναμένεται και η πρώτη επίσημη του πολυσυζητημένου πρότζεκτ, «Σπίτι με το MEGA». Η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του Σαββατόβραδου επιστρέφει για 5η σεζόν στο MEGA. Λαμπερή οικοδέσποινα και φέτος η Ρούλα Κορομηλά σε αυτή τη γεμάτη μελωδίες και αναμνήσεις τηλεοπτική διαδρομή. Η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη και μοναδική ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, που τιμά με εξαιρετικό τρόπο τους καλεσμένους της, αναδεικνύει τις πιο φωτεινές πλευρές τους και εκμαιεύει με ευαισθησία τις πιο συγκινητικές ιστορίες τους.

Μαζί της, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες και τραγουδιστές της εποχής μας, θα είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος. Ο καταξιωμένος δημιουργός, δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτόν τον ρόλο: θα μας χαρίσει πολλές εκπλήξεις, ανεβαίνοντας στη σκηνή και συμμετέχοντας ενεργά σε αυτή τη μεγάλη μουσική γιορτή. Σπουδαίοι ερμηνευτές που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα στη δισκογραφία, αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες, μουσικά αφιερώματα σε καταξιωμένους συνθέτες αλλά και θεματικές βραδιές που θα μας ξεσηκώσουν και φέτος.

Το MEGA έχει επενδύσει ιδιαίτερα στη μυθοπλασία και θα συνεχίσει να το κάνει. Το δεύτερο μισό της χρονιάς, λοιπόν, θα δούμε μία από τις πολυσυζητημένες σειρές, το «Famagusta». Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο, το τρίδυμο των επιτυχιών Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου θα φέρουν στις οθόνες μία σειρά 24 επεισοδίων, εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα με επίκεντρο ένα story αγάπης που θα μας συγκινήσει. Ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων χάνει την ημέρα της εισβολής το τριών μηνών μωρό τους. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, αφήνοντας μαζί και κάθε ελπίδα να βρεθεί το μωρό τους.

Εκείνος είναι υποχρεωμένος να πολεμήσει και εκείνη μένει πίσω. Η αγάπη τους όμως είναι τόσο δυνατή που θα αντέξει πόλεμο και απώλεια. Οι δύο τους θα δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια και θα ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με τρία παιδιά. Όμως, δεν θα ξεχάσουν ποτέ εκείνο το μωρό, που όσες δεκαετίες και αν περάσουν η απώλειά του θα παραμένει πάντα ένα αγκάθι στη ζωή τους. Ένα βρέφος που κατάφερε μέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέμου να επιβιώσει και σήμερα είναι ένας πενηντάχρονος άντρας που τον παρακολουθούμε να ζει τη δική του ζωή παράλληλα με αυτή της οικογένειας που δεν είχε ποτέ νέα του. Όσον αφορά στο πρωταγωνιστικό καστ, Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Γιώργος Ζένιος, είναι μερικοί μόνο από τους καταξιωμένους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν δράση.

Στο MEGA, όμως, θα δούμε και τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Maestro», που κέρδισε το Netflix. Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, ενώ ο Φάνης Μουρατίδης πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα δούμε τα νέα επεισόδια τον Απρίλιο του 2024. Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, θα επιστρέψουν με στόχο να καθηλώσουν ξανά και να χαρίσουν μοναδικές ερμηνείες.

«Ο Χαράλαμπος θα επιστρέψει με κάποιο τρόπο στον δεύτερο κύκλο. Δεν μπορώ να σας πω πως», έχει πει ο ίδιος ο Χριστόφορος για τον Γιάννη Τσορτέκη. Λένα Παπαληγούρα, Νίκος Ψαρράς και αρκετοί ακόμη ηθοποιοί θα κάνουν πέρασμα, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην εξέλιξη της ιστορίας.