MEDIA

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα δεχτώ ποτέ ξανά και από κανέναν να προσβάλλει συνεργάτες μου»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα δεχτώ ποτέ ξανά και από κανέναν να προσβάλλει συνεργάτες μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε με ανάρτηση στο Instagram μετά τα πυρά που έριξε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και την απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Ένα πρωτοφανές ξέσπασμα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα», έκανε η Κατερίνα Καινούργιου εξαπολύοντας πυρά προς τη Φαίη Σκορδά.

«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε ξεφτιλίζουν. Αυτό είπαν. Είπε ότι η εκπομπή σε ξεφτιλίζει. Η εκπομπή σε ξεφτιλίζει; Δεν πειράζει, promo τους κάνουμε, 5% κάνει, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί μάλλον κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες κάθε χρόνο. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν άνθρωποι όπως εγώ και η ομάδα μου έχουν ξεκινήσει από το μηδέν, από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά, χωρίς κανένα γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη και χωρίς κανένα εξευτελισμό. Κόψτε το απόσπασμα από τη Σκορδά και μετά θα το σχολιάσει ο Ανδρέας. Δεν πειράζει θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκάλεσαν αντιδράσεις στο Twitter αλλά και στους συνεργάτες της Φαίης, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. «Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ που με κάνατε να την σεβαστώ και να την αγαπήσω πέντε φορές παραπάνω για όλα της και θα είμαι στο πλευρό της όπου και αν δουλεύω. Για πάντα! Μόνο και μόνο γι’ αυτό που έπρεπε να περάσει σήμερα», είπε.

Η Κατερίνα Καινούργιου, πάντως, μετά τα παραπάνω, έστειλε το δικό της δημόσιο μήνυμα μέσα από τα social media. «Στη ζωή μου έχω μάθει να λέω την αλήθεια! Και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Γι’ αυτό κάποιοι με έχετε αγαπήσει (άλλοι μισήσει) και σε άλλους ίσως είμαι αδιάφορη. Όπως και να ‘χει, θα λέω πάντα την αλήθεια. Για μένα πείτε ό,τι θέλετε, έχω ακούσει άπειρα όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά, δε θα δεχτώ ποτέ ξανά και από κανέναν να προσβάλλει και να υποτιμήσει συνεργάτες μου ή την ομάδα μου. Από παιδί οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι, πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μου και στη συνέχεια τους πάντες. Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας, έγραψε.