MEDIA

Τέμπη: Το ξέσπασμα της Ανθής Βούλγαρη κατά Άδωνι Γεωργιάδη

Τέμπη: Το ξέσπασμα της Ανθής Βούλγαρη κατά Άδωνι Γεωργιάδη

Με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Εργασίας για την πρόταση εξεταστικής για τα Τέμπη

Την έντονη αντίδραση της Ανθής Βούλγαρη προκάλεσε η απάντηση του υπουργού Εργασίας Άδωνη Γεωργιάδη σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, όταν ρωτήθηκε για τα Τέμπη με αφορμή την κατάθεση από το ΚΚΕ πρόταση Εξεταστικής Επιτροπή.

Ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε πως σήμερα στην Ελλάδα αν ρωτήσουμε 100 άτομα, ποιος ενδιαφέρεται αν θα γίνει εξεταστική η προανακριτική για τα Τέμπη, πόσοι ενδιαφέρονται για την ακρίβεια, πόσοι για το αν βρουν δουλειά, για το μεταναστευτικό, την ασφάλεια. Η τοποθέτησή του αυτή προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων και την έκρηξη της παρουσιάστριας της πρωινής εκπομπής του MEGA Ανθής Βούλγαρη.

«Μπορεί οι 100 να μην ενδιαφέρονται, αλλά υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν και οι φίλοι και υπάρχουν και κάποιοι που πραγματικά ενδιαφέρονται. Είναι ντροπή γιατί βγαίνατε και λέγατε θα αποδοθεί δικαιοσύνη, και τι γίνεται τώρα το κουκουλώνουμε επειδή έχει περάσει ένας χρόνος; Ντροπή σας, ντροπή σας, δεν πρέπει να ξεχνάμε τις 57 οικογένειες» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια ζητώντας από τον κ.Γεωργιάδη να ανακαλέσει τη δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων.

Δείτε το ξέσπασμά της