MEDIA

Τηλεθέαση: Τι ποσοστά έκανε Καινούργιου - Σκορδά

Τηλεθέαση: Τι ποσοστά έκανε Καινούργιου - Σκορδά

Η τηλεθέαση συνεχίζει να απασχολεί την πρωινή ζώνη

Η χθεσινή ημέρα είχε έντονο το στοιχείο της κόντρας, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά της Φαίης Σκορδά. Οι τηλεθεατές φαίνεται ότι, τη φετινή χρονιά, βλέπουν τη σκληρή πλευρά της TV και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε το πού δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης.

Έτσι, για την Τετάρτη, στο σύνολο μεγάλο νικητής αναδείχτηκε η ενημέρωση με τους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ να σκαρφαλώσουν στο 21,6%. Μάλιστα, το τηλεοπτικό δίδυμο κατάφερε να κλέψει την πρωτιά και στο δυναμικό κοινό κάνοντας 14,4%. Ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 κράτησε παρέα στο 17,4% του συνόλου και στο 13% των τηλεθεατών 18-54, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου με τη «Super Κατερίνα» έκανε 13,1% και 13,6% αντίστοιχα.

Το «Πάμε Δανάη» του MEGA, με τη Δανάη Μπάρκα, έκανε 8,5% στο σύνολό και 10,4% στο δυναμικό κοινό ενώ η Φαίη Σκορδά με το «Fay’s Time» 7,4% στο σύνολο και 4,6% στο δυναμικό κοινό.

Το «Breakfast@STAR» κατέγραψε 6,4% στο σύνολο και 7,1% στο δυναμικό κοινό, ενώ οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» -που παίρνουν το lead in- 16% και 13,5%. Το «Πρωινό ΣΟΥ ΣΟΥ» στο OPEN περιορίστηκε στο 3,1% του συνόλου και στο 3,6% του δυναμικού κοινού και το «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ1 3,6% και 2,8%.