MEDIA

Η Silia Kapsis που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision στο «The Morning Show» της Αυστραλίας

Η Silia Kapsis που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision στο «The Morning Show» της Αυστραλίας

“Ο πατέρας μου είναι Κύπριος και η μητέρα μου Ελληνίδα. Οπότε είμαι μισή Κύπρια και μισή Ελληνίδα, το οποίο είναι τέλειο” λέει η ομογενής από το Σίδνεϊ που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision, Silia Kapsis παραχώρησε, συνέντευξη στο “The Morning Show”, το δημοφιλέστερο πρωινό tv show της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με το neoskosmos.com, στο πλαίσιο της συνέντευξης αυτής μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024 αλλά και τη σύνδεσή της με την Κύπρο και την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

-Πως αισθάνεσαι που θα εκπροσωπήσεις την Κύπρο στη Eurovision 2024;

-Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που εκπροσωπώ την Κύπρο. Η Eurovision δεν είναι απλώς ένας διαγωνισμός τραγουδιού αλλά και ένας εορτασμός του πολιτισμού, της διαφορετικότητας, της ενότητας και φυσικά της μουσικής και του ταλέντου. Νιώθω ευλογημένη που θα έχω την ευκαιρία να βρεθώ σε αυτή τη σκηνή.

-Υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με το τραγούδι ή τη σκηνική σου παρουσία που θα μπορούσες να αποκαλύψεις;

-Εύχομαι να μπορούσα να μοιραστώ κάποιες πληροφορίες, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Ωστόσο σύντομα θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

-Το 2023 την Κύπρο εκπροσώπησε ο Andrew Lamrou, ο οποίος επίσης κατοικεί στην Αυστραλία. Τον γνωρίζεις; Σου έχει δώσει κάποια συμβουλή;

-Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά επικοινώνησε μαζί μου για να με συγχαρεί και ήταν πολύ γλυκός. Θα μπορούσαμε να συναντηθούμε ώστε να μου δώσει μερικές συμβουλές. Είναι υπέροχος!

-Γράφεις μόνη σου τα τραγούδια σου και έχεις κυκλοφορήσει μερικά video clip, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν γυριστεί στο Λος Άντζελες. Ποια είναι η σχέση σου με το Hollywood;

Είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου. Πηγαίνω συχνά καθώς συνεργάζομαι με μερικούς από τους καλύτερους χορογράφους του κόσμου. Έχω κάνει πολλές διασυνδέσεις και φιλίες. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί!

-Ποια ήταν η αντίδραση της μητέρας σου όταν έμαθε τα νέα;

Η μητέρα μου χάρηκε και ενθουσιάστηκε πολύ. Πάντα είναι στο πλευρό μου και με ενθαρρύνει να ακολουθώ τα όνειρά μου.

-Ποια είναι η σχέση σου με την Κύπρο;

Ο πατέρας μου είναι Κύπριος και η μητέρα μου Ελληνίδα. Οπότε είμαι μισή Κύπρια και μισή Ελληνίδα, το οποίο είναι τέλειο!

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα σε όσους σε βλέπουν από την Ελλάδα και την Κύπρο;

Σας λατρεύω και θα κάνω ότι μπορώ για να σας κάνω περήφανους. Κύπρο σε αγαπώ!