MEDIA

Σασμός, Μάγισσα, Ναυάγιο και οκτώ ακόμη σίριαλ – Τι θα δούμε απόψε

Σασμός, Μάγισσα, Ναυάγιο και οκτώ ακόμη σίριαλ – Τι θα δούμε απόψε

Οι αγαπημένες σειρές ξεκινούν την εβδομάδα με καθηλωτικά επεισόδια

Η βραδινή ζώνη γεμίζει με τις αγαπημένες παραγωγές μυθοπλασίας και η εβδομάδα ξεκινά με δυνατά επεισόδια, που θα καθηλώσουν.

Έρωτας Φυγάς, OPEN 20.00

Η Αλεξάνδρα και η Ουρανία παγιδεύονται στο φλεγόμενο σπίτι της Ουρανίας, προσπαθώντας να βρουν τρόπο διαφυγής. Η Μαργέτα κρυμμένη στο σπίτι της στην Κηφισιά προσπαθεί να μην αποκαλύψει σε κανέναν τις πληροφορίες διάσωσής της, ενώ οι υποψίες για τον πιθανό αίτιο της δολοφονίας της Μαργέτας στρέφονται αλλού… Παράλληλα η κόντρα του Ιάσονα και του Μάρκου πάλι ξεκινά.

O Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Η Γεωργία ανακοινώνει ένα ευχάριστο για εκείνη νέο, που όμως δεν είναι για όλους ευχάριστο. Η Αμαλία βρίσκεται αντιμέτωπη με το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να φανταστεί. Η αποκάλυψη που της κάνει η Μιράντα θα τη συγκλονίσει και θα της δημιουργήσει ένα τεράστιο δίλημμα… Η Ολγα δεν προλαβαίνει να απολαύσει τη χαρά της, καθώς μία νέα εξέλιξη στην υπόθεση της περιουσίας της θα της δημιουργήσει καινούργια προβλήματα. Ο Μάρκος ταλαντεύεται ανάμεσα στο αν πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί με τη Δωροθέα ή να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον εαυτό του. Η Πολυξένη, στην προσπάθειά της να βρει δουλειά, κινδυνεύει να πέσει σε μια πολύ επικίνδυνη παγίδα.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Ο Στράτος (Νίκος Σαμουρίδης) εντοπίζει την Αριάδνη και είναι έτοιμος να τη χτυπήσει. Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του Στάθη, όμως, η κοπέλα σώζεται και ο Στράτος οδηγείται στη φυλακή. Η Αμαλία προτείνει στον Μάνο και τη Μαρίνα να μείνουν στο σπίτι όλοι μαζί, καθώς η αποχώρηση της μικρής Αγγελικής θα στενοχωρήσει πολύ τον Ισίδωρο. Η Μαργαρίτα και η Αθηνά ετοιμάζονται να φύγουν για το Σούνιο και πιέζουν τη Χάιδω να τις ακολουθήσει. Ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος από τον τρόπο με τον οποίο ο Αρης πλησιάζει την Ισμήνη και την προειδοποιεί να έχει τον νου της. Ο Λυκούργος, άθελά του, γίνεται μάρτυρας «ιδιαίτερων» στιγμών ανάμεσα στον Παρασκευά και την Ειρήνη. Η Αρετή πασχίζει να μάθει πληροφορίες για την Αριάδνη, ενώ η Ασπασία επιμένει πως είναι απλώς κόρη ενός φίλου του Στάθη. Η Αννα χάνει το ρολόι της και κλαίει απαρηγόρητη. Η Ξένια ειδοποιεί τον Δημοσθένη πως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνος τρέχει κοντά της. Ο Κουράκος εκφράζει για μία ακόμη φορά τη ζήλια του προς τη Δήμητρα.

Οι Πανθέοι, ΣΚΑΪ 21.00

Ο Ανδρέας είναι καθ’ οδόν για την Κόρινθο και η Μάρμω με τον Κίτσο πια έχουν δυο επιλογές. Να μείνουν και να αντιμετωπίσουν τον Ανδρέα ή να χωρίσουν. Ο Κίτσος είναι αποφασισμένος για το πρώτο. Παράλληλα, στην Αθήνα, η Δέσποινα έχει διαβάσει το γράμμα της Μάρμως προς τον Κίτσο και πλέον ξέρει κι αυτή την αλήθεια για την απιστία της στον αδελφό της. Και ενώ καταφέρνει να το κρύψει από τη Χρυσοστόμη, η τελευταία θα αναγκαστεί να αποκαλύψει το μυστικό της κατάρας στην Ιλαρία. Ο Στάθης θα υπερασπιστεί για μια ακόμη φορά τη Ματούλα και θα συνειδητοποιήσει πλέον πως αυτή είναι η γυναίκα που θέλει να περάσει όλη τη ζωή του μαζί της…

Σασμός, ALPHA 21.00

H δίψα της Βασιλικής για εκδίκηση θα φουντώσει όλο και περισσότερο και απειλεί τον Μαθιό με χωρισμό, αν δεν σκοτώσει το Λάζαρο. Η Θοδώρα θεωρεί πως όσα έζησε είναι τιμωρία από τον Θεό για τον θάνατο του Πετρή. Αντώνης και Γιώργος φοβούνται πως θα πει την αλήθεια στην Μαρίνα. Η Εύα συνεχίζει το παιχνίδι της σε όλα τα μέτωπα, ενώ ο Αντρέας φαίνεται να την ερωτεύεται όλο και πιο πολύ. Στο μεταξύ, απανωτές αποκαλύψεις, προμηνύουν τρομακτικές συνέπειες για όλους. Όλα δείχνουν πως τα χειρότερα, δεν έχουν έρθει ακόμα στην Άνω Ποριά.

Η Μάγισσα, ΑΝΤ1 21.00

Ένα όραμα της Θεοφανώς την προειδοποιεί για τον θανάσιμο κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται ο Μάρκος. Η ζωή του Μάρκου κρέμεται από μια κλωστή. Ο Πετρούνης περιμένει την απόφαση της γιαγιάς του, της Κυπριανής και του άντρα της, για το αν μπορεί να μείνει μαζί τους και να δουλέψει στο πλάι του. Ο Εμρέ, μετά την αποτυχία της δολοφονίας των Γερακάρηδων, προειδοποιεί τους καπετάνιους πως οι Τούρκοι θα επιτεθούν στη Μάνη. Ο ρασοφόρος αποφασίζει ν’ ανοίξει σε όλους τα χαρτιά του με απρόβλεπτες συνέπειες. Μια εγκυμοσύνη θα φέρει καινούριες ανατροπές.

Κάνε ότι κοιμάσαι, ΕΡΤ1 21.45

Η οικειοθελής παράδοση του Λημνιού και η ομολογία του για την εκτέλεση των δύο αντρών εκπλήσσει την Άννα, αλλά ο Ίσσαρης πιστεύει ότι αναγκάστηκε, έχοντας παρακολουθήσει τις συνομιλίες της με κοριό. Η Δέσποινα ζητάει από τον Νικόλα να πει ψέματα στην Αστυνομία ότι η Πέρσα είχε με τον άντρα της παράνομη σχέση. Η άρνηση του Νικόλα να βοηθήσει απομακρύνει τον Κάσδαγλη. Ο Νικόλας καταθέτει και εξηγεί για ποιο λόγο ακολούθησε τον Λημνιό και κατέγραψε την πράξη του με το κινητό. Η Άννα δεν μπορεί να επιμείνει λόγω των εντυπώσεων που θα προκαλέσει η είδηση ότι ο Λημνιός την παγίδεψε με κοριό για να υποκλέπτει τις απόρρητες συνομιλίες της. Ο Σταματάκης αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο επιθετικός με τη Δέσποινα, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα την αφήσει να πάει πουθενά με τον εραστή της. Την απειλεί ότι θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο εναντίον της και η Δέσποινα ζητάει τη βοήθεια του υπεύθυνου ασφαλείας και της Δάφνης για να τον λογικέψουν.

Ο Νικόλας κατηγορεί τον Ίκαρο για το ότι ανέλαβε την υπεράσπιση του Λημνιού. Ο Μάκης δέχεται να δουλέψει για τον συνεργάτη του Ίκαρου και υπόγειο εχθρό του, επιδιώκοντας να μάθει πληροφορίες για την υπόθεση του Λημνιού. Ο Λάκης βρίσκει τη στρίπερ με την οποία τον τράβηξαν φωτογραφίες και την εκβιάζει να του πει την αλήθεια. Ποιος του έστησε την παγίδα και γιατί τον φοβάται η κοπέλα; Πώς θα αντιδράσει ο Νικόλας στα κόλπα του Λημνιού;

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Ο Δημήτρης ξεκινά την επιχείρηση για να σώσει την Άννα, με τη βοήθεια του Σταύρου και του Ανδρέα. Εν τω μεταξύ, η ψυχική κατάσταση της Άννας καθώς και η εξάντλησή της χειροτερεύουν. Η κατάσταση των αιχμαλώτων όταν τους βρίσκουν είναι κρίσιμη. Ο Ανδρέας, ο Σταύρος και η Αγγελική είναι διχασμένοι για το ποιος είναι ο ένοχος… Ο ύποπτος θα οδηγηθεί στην Αστυνομία για προανάκριση. Όμως έχει δυνατές «πλάτες» να τον υποστηρίξουν.

Ο Γιατρός, ALPHA 22.40

Το καθαριστήριο βρίσκει στο κρυφό τσεπάκι του χαρτοφύλακα του Ανδρέα το χαρτί θεραπείας του Παπαδόπουλου. Ο Ανδρέας μην μπορώντας να πιστέψει ότι ο ίδιος ως διευθυντής συγκάλυψε κάτι τέτοιο, πάει στο Μάρκο και του λέει να πουν την αλήθεια, καθώς το χαρτί έχει και τη δική του υπογραφή πάνω. Ο Μάρκος του ζητάει λίγο χρόνο, αλλά στην πραγματικότητα κάνει τα πάντα για να εξαφανίσει αυτό το χαρτί. Την ίδια στιγμή η Σοφία αποφασίζει ότι πρέπει να μιλήσει στον Αντρέα για την σχέση τους αλλά τελικά η συζήτησή τους δεν πάει καθόλου όπως την είχε σχεδιάσει. Η Εύα και ο Λεωνίδας αποφασίζουν να είναι κανονικά μαζί περνώντας ρομαντικές βραδιές με ταινίες, αλλά όταν ο αδερφός της μέλλουσας αρραβωνιαστικιάς του φτάνει στην Αθήνα για να τον γνωρίσει, τα πράγματα μπερδεύονται. Ο Δημήτρης είναι ψυχρός με τη Δανάη μετά την αποκάλυψη του για το πόδι του, πράγμα που τους επηρεάζει στη δουλειά ενώ ο Μιχάλης μην μπορώντας να αντικρίσει την Σοφία μετά την ερωτική του εξομολόγηση, παίρνει άδεια και πάει σε μια παλιά του φίλη – και πρώην του – προκειμένου να ξεχαστεί.

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Η απουσία της Αντιγόνης εξακολουθεί να επηρεάζει ψυχολογικά τον Διονύση, καθώς αισθάνεται ότι οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν χωρίς την υποστήριξή της. Συγχρόνως, η Νόνα και η Κερασία αποφασίζουν να επισκεφτούν το Ηράκλειο για να απολαύσουν μια ημέρα, μακριά από τις ανησυχίες τους στα Μάταλα, ενώ ο Σήφης αντιμετωπίζει με καχυποψία την ελευθερία που αποκτά ο Τόμι στον φούρνο της Νόνας. Ταυτόχρονα, η παρέμβαση του Λοΐζου με τους επισκέπτες στο καφενείο του Σήφη, δημιουργεί ένταση με την Ελένη, η οποία αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο άντρας της δεν είναι τόσο αθώος όσο νόμιζε. Ο Τόμι και ο Χάρι αντιμετωπίζουν δυσκολίες, καθώς προσπαθούν να βρουν λύση για τη βιωσιμότητα της κοινότητας των χίπηδων.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Η Λίνα και η Βάσω αναχωρούν για τα Χανιά, ενώ ο Μάκης περιμένει εναγωνίως το τηλεφώνημα της Λίνας που δεν λέει να έρθει… Οταν χτυπάει, επιτέλους, το τηλέφωνο, είναι για τον Πέτρο και δεν είναι για καλό... Την ίδια ώρα, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να βγει για φαγητό μαζί του, αλλά αυτή δεν νιώθει ακόμα έτοιμη. Ο Παντελίδης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άγγελου, φροντίζοντας για τη μετάθεσή του, αλλά δεν έχει την ίδια τύχη με τον καπετάν Ανδρέα. Ο Στελής προσεγγίζει τον παπα-Γρηγόρη, αλλά η Λαμπρινή τού επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Και ενώ μία σύμπτωση οδηγεί τη Στέλλα μπροστά στον τάφο της Ασημίνας και σε έναν μυστηριώδη άντρα, μία άλλη σύμπτωση θα φέρει νέα ανατροπή: Στην αποθήκη του Λιμενικού μία ξεχασμένη βαλίτσα από το ναυάγιο περιμένει να την αναζητήσουν και κρύβει ένα ένοχο μυστικό.